Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova tűntek az aranyos,...

Hova tűntek az aranyos, értékes, érzelmes lányok?

Figyelt kérdés

Akik még tudtak szeretni, örülni, mosolyogni, viccelődni.

5-6 éve nem találok olyat akivel el tudnám képzelni h járjunk.. Vagy ennyit változott a világ? Ennyit öregedtem, 16 évesen ennyire mások voltak a lányok? Mert én nem sokat változtam, ugyan olyan életvidám, kedves, vicces kicsit talán gyerekes srác vagyok, csak talán egy kicsit megkomolyodtam.

2012. okt. 30. 22:28
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
22%

de unatkozom, és visszanézünk egy epizódot a teletabikból, akkor rájövünk, hogy manapság miért van tele LSD függőkkel a korosztályunk.:| na, ezért a kevés, aranyos lány..[meg mert nem lehet mindenki olyan mint én:D]

egyértelműen rossz helyen keresel:| vagy csak nem ismered fel őket, és egyből elutasítod a külseje alapján, meg sem próbálod megismerni. ok, nem ismerlek. de az a legáltalánosabb:D ;)

2012. okt. 31. 01:13
 32/61 A kérdező kommentje:

nah én pont nem utasítok el senkit a külseje alapján ;)

nem mondom h mindenkit el tudnék képzelni magam mellett, és attól h vki nem tetszik nekem még nem jelenti h nem szép.. mindenkinek más tetszik :)

2012. okt. 31. 01:18
 33/61 anonim ***** válasza:
Hát de látod, lehet, hogy van ilyen lány, csak ki van sminkelve, és máris elkönyveled sz@rnak.
2012. okt. 31. 01:34
 34/61 A kérdező kommentje:
dehogy konyvelem, en mindenkire egyforman probalok tekinteni, bocsi ha nem igy tunt
2012. okt. 31. 01:55
 35/61 anonim ***** válasza:

Egyébként hogy keresel ilyen lányokat?

Ahogy leírta valaki korábban, ha szembejön egy lány az utcán, nem tudhatod, hogy aranyos, érzelmes, csak hogy ha közelebbről megismered. Ezek tényleg olyan tulajdonságok, amiket nem fog az ember azonnal feltárni egy vadidegennek.

2012. okt. 31. 02:14
 36/61 anonim ***** válasza:

# 25/36 Időpont ma 00:38

Mintha magamat olvastam volna. Nem vagy bak véletlenül? :))

Egyébként kérdező nem irigyellek. A mai pasikkal sem könnyű, de szokásom hogy nézegetem a lányokat, hogy kinek a helyében lennék, vagy ha fiú lennék nekem ki tetszene, és hát nem túl nagy a választék. Ugyan lány vagyok, de komolyan néha elborzadok milyen gonoszak tudunk lenni. Viszont ne add fel, egyszer az élet eléd fog sodorni egy olyan lányt akinek te is ugyanazt a tökéletességet fogod jelenteni, mint ő neked. Kívánom hogy így legyen! :)

22/L

2012. okt. 31. 08:54
 37/61 anonim válasza:
100%
kiölték belőlünk ezeket a tulajdonságokat a férfiak, akik becsapnak, elárulnak, hazudnak és folyton másokat helyeznek elénk.
2012. okt. 31. 09:58
 38/61 anonim ***** válasza:
96%

Nem azért, de egy korodbeli 22 éves lány már vagy egyetemen tanul, vagy dolgozik, vagy mindkettő, vagy ha nem, akkor munkanélküli, ráadásul mindenkit érint a mostani generációból a kilátástalanság, munkanélküliség, még az iskolásokat is.

Rendkívül ostobának kell lennie egy fiatalnak ahhoz, hogy minderre vak legyen, és felhőtlenül viháncoló 16 éves szintjén legyen, amit te elvársz egy lánytól.

Erre az életkorra már érik az embert csalódások, nagy felismerések a külvilágot illetően, ami sokszor fájdalmas, ekkor van a nagy bizonytalanság, útkeresés, énkép keresése, érzelmi labilitás stb.

Ez nyomot hagy az ember lelkén.

Lehet, hogy te 22 éves korodban is olyan szinten vagy, mint 16 évesen, és nem nagyon látod át, hogy a világ milyen egy kegyetlen hely tud lenni, vagy nem értek fájdalmas dolgok de a legtöbb korodbeli emberre nem ez jellemző.

Ha idióta, a világ gondjaira, a valóságra vak, felhőtlen bamba lányt akarsz, akkor keress valami tizenéves libát, aki még a szülein élősködik, és nincsen semmi gondja, azzal majd elidétlenkedtek.

De felnőttkorban az élet egyre csak nehezedik, és ez mindenki lelkén nyomot hagy.

2012. okt. 31. 11:04
 39/61 anonim ***** válasza:
94%

Én is ilyen vagyok, de nekem is van párom... Én külsőre és személyiségre is kb. olyan vagyok, mint Luna Lovegood XD

Sokan mondták, hogy tiszta dinka vagyok, de jó értelembe. Ha jó kedvem van, képes vagyok a buszon ülve vigyorogni, és nem érdekel, hogy azt gondolják rólam, hogy nincs ki mind a négy kerekem. Kissé hiperaktív vagyok, ezért folyton pörgök, de tudok komoly is lenni.

Igazából engem sok csalódás ért a múltban, de most próbálok mindent pozitívan felfogni. Úgymond egyfajta "burokban" élek, tehát, próbálom kizárni a negatív dolgokat, amiken úgysem lehet változtatni, és mindenben meglátni a jót, a szépet.

2012. okt. 31. 11:52
 40/61 A kérdező kommentje:

35: Nem mondanám h keresem, inkább csak "beléjük botlok". Azért se tudom keresni mert ahogy te is írtad ha szembejön nem tűnik fel, pedig biztos nagyobb lenne az esély. Legjobb suliban volt mert ott pár nap után látszódott a viselkedésük és rögtön tudtam h ki kell nekem :) Azért utcán is adódott már párszor vicces szitu amit meg lehet ragadni, én 2 mondat után érzem ha esélyes vki.

Meus!: köszi :) egyébként szerintem nem vagytok gondoszak egyátalán, csak nézd meg ide is mennyi kedves válasz érkezett :)

37: ebben igazat adok neked, sajnos a legtöbb mai férfi ilyen :/ emiatt aztán nagyon nehezen nyílnak meg a lányok és sokára adják önmagukat.

38: sajnos ilyen az élet, én is pontosan képben vagyok, sőt lehet jobban is mint te, de ettől még nem kell otthon szomorkodni egész nap, attól nem lesz jobb, a szababidőnkben igen is felhőtlenül szórakozni kell, tudni kell lazítani is.

Velem is történt rengeteg rossz a korábbi években, de már túltettem magam rajta, soha senkinek nem beszélek azokról az évekről és én se gondolok rá.

2012. okt. 31. 15:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!