Minden anyós egyszer "tipikus" anyós lesz vagy csak akkor válik azzá, ha a gyereke kapcsolata komolyabbá válik? Egy nagyon aranyos, segítőkész, kedves anyósjelöltből is lehet hárpia?
Bárkiből lehet hárpia.
Engem nem fogad el, mert nincsen mosolygós álarcom, ha valami nem tetszik, képtelen vagyok nyalizni.
Anyósom nem volt hárpia. Igyekszem én sem az lenni.
Nem szólok a fiatalok dolgába, mert miért is tenném?
Ha a gyerekem boldog mellette, akkor kutya kötelességem elfogadni a választását.
Ha nem szimpatikus, akkor sem kell kimutatnom, nem én élek vele, és ezzel a gyerekemet is megbántom.
Hárpia bárkiből lehet..De az embernek is az, nem csak anyósnak. Vannak jó anyósok is. Környezetemben is van jó pár, aki szereti, megérti a menyét.
"Anyósom nem volt hárpia. Igyekszem én sem az lenni.
Nem szólok a fiatalok dolgába, mert miért is tenném? "
Tudod erre lehet azt mondani, hogy az anyósom segíthetett volna, de nem tette, inkább felélte, pedig nekünk semmink sincsen. stb.
Szóval sokféleképpen lehetsz anyós!
2. voltam.
Anyósom nekem pótolt egy "kereket", mikor autót vetünk, nekem. Igazi parasztasszony volt, a szó legjobb értelmében.
Volt, már nem él..
Ezt láttam tőle, ezért én is segítem anyagilag is a gyerekeimet, mikor tudom. De nem szólok bele.
Még most is eszembe jut, ha Túró Rudit veszek magamnak, hogy a külföldön élő lányom, vejem, mennyire örülne neki.
ott nincs ahol laknak..
Hidd el, megkeseredik ettől a gondolattól a falat.
Igaz, Anyósomtól tanultam ezt a mondást: Egy szülő mig él, adjon, mikor meghalt, hagyjon. Nem csak vagyont, (azt is!), hanem minden más jó érzést, ha visszaemlékszünk rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!