Egy hónapnyi kórházi bentlétem alatt egyszer sem látogatott meg a gyerekem. Jogosan esik rosszul és jelenti azt, hogy valójában nem szeret?
20-ra:
És ebből következik szükségszerűen, hogy kamu a kérdés.
Ha ui. a kérdező a rejtélyes bajával, amivel kerek egy hónapig kórházban tartották, ilyen higiéniai viszonyok között lett volna (nem tud pizsamát váltani, elfogy a WC-papírja stb.), akkor 1 hónap múltán elsősorban erre irányulna a kérdése.
Látszik, hogy aki kiírta a kérdést, az nemigen feküdt bent felnőtt fejjel pár napig sem kórházban, mert akkor gondolt volna erre is. Akkor hihetőbb mesét írt volna.
Te vagy az aki mindenki kérdésére rávágja hogy kamu.
És tudod miért? Mert magadból indulsz ki, neked kamuk a kérdéseid! Tolvaj kiált tolvajt !
Nem, csak több eszem van, mint neked.
Nemcsak rávágom, hogy kamu, de leírom azt is, miből következtetem ezt.
Ha nem értesz velem egyet, győzz meg arról érvekkel, hogy miért lehet ez mégis valóságos élethelyzet.
Ja, hogy érvet nem tudnál felhozni?
Hát ezért írtam, hogy több eszem van, mint neked.
Egyetértek, ez a kérdés egy kamu. Józan paraszti ész kell hozzá, ami valljuk be nem sok embernek van.
Ecseteli, hogy egy hónapig nem ment be hozzá, de mindennap beszéltek, senki más nem tudott hozzá bemenni, a többiekhez bezzeg..., hazaérvén minden jóval fogadta, de látja rajta, hogy rosszul esik neki. "Látja rajtam". Mi ez már, szinte elképzelem a felhúzott orrodat, meg a sértődős kisgyerek hangszintedet a flegmasággal keverve. Vagy a másik manipulációs szokást, a csenddel verést.
Kb. erről szól az egész kifejtés. Az, hogy egy hónapig hogyan élt a korházban, mik voltak a körülmények, váltás alsók, ruhák, törölköző, plusz kaja, mert a kórházin csak vegetálni lehet, honnan volt esetleg pénze kimenni a boltba.
Így kellett vona írni a sztorit kérdező. Hogy a gyereked hagyott volna ott meghalni, mert semmid nem volt, fáztál, éheztél, nem mostak rád, stb. Az hergelőbb, több felháborodott választ hoz.
Ja, igen, 25 ös, felkelt benned a detektív, rendőr lett az endre esze mint a penge! Vagy másik: ha hallgattál volna, filozófus maradtál volna!
Kamu szerinted, mert azért kellett volna panaszkodjon hogy nem volt wc papír es tiszta pizsama, de ezt meg se említi! Miert nem erről panaszkodik?
Meg olyan, hogy valakinek senkije nincs olyan nincs, szerinted, akkor az kamu. Én is pont abban a helyzetben vagyok, de szerinted ilyen nincs.
Mint a székely bàcsi az állatkertben, nézi a zsiráfot és azt mondja ilyen állat nincs is!
Hát zseni vagy mit mondjak, a következtetéseid baromi logikusak! Ja nem. Inkabb baromiak 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!