Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy hónapnyi kórházi bentlétem...

Egy hónapnyi kórházi bentlétem alatt egyszer sem látogatott meg a gyerekem. Jogosan esik rosszul és jelenti azt, hogy valójában nem szeret?

Figyelt kérdés
Egy fedél alatt élünk, 8 órában dolgozik. Tőlünk a hely, ahol lábadozok, nagyjából egy órányira van. Nem kértem én, hogy jöjjön, de azért jólesett volna. A szobában mindenkihez jöttek látogatóba, hozzám csak ő tudott volna, de sosem jött. Itthon minden jóval várt meg elkényeztetett, de be egyszer sem jött ilyen hosszú idő alatt. Telefonon szinte naponta beszéltünk, de az nem ugyanaz. Ő azt mondja, jólesett egyedül lennie, és munka után is volt t tennie, nincs ereje még oda-vissza megjárni. Meg szerinte az lenne, hogy ugyanúgy beszélnénk egymással, mint telefonban, csak egymás mellett ülve, aztán miután azt megtettük, csendben ülnénk. Jól tudom, nem volt neki semmi olyanja ami legalább egyszer ne engedte volna bejönni. Látja rajtam, hogy rosszul esik, és ez neki is rosszul esik, de önmagában azzal semmi problémája, hogy nem jött be... :( Ha ő lett volna ilyen hosszú ideig gyógyulóban, biztos 1-2, de legalább 3 naponta mentem volna hozzá, hiszen ez is a szeretet kimutatása! Most úgy érzem, az irántam érzett szeretete a bejárati ajtóig terjed.
szept. 15. 19:43
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
84%
Azért 1 hónap alatt benézhetett volna szerintem is.
szept. 15. 19:58
 2/43 anonim ***** válasza:
58%

Vannak, akik írtóznak a kórházaktól.

Ha minden nap beszéltetek, akkor nem értem, miért problémázol

szept. 15. 20:05
 3/43 anonim ***** válasza:
88%

1 hónap azért rengeteg idő, én heti minimum kétszer biztos bemennék a szerettemhez ebben a helyzetben.

Én eddigi életemben kétszer voltam kóórházban, csak pár napot (lekopogom), de a szüleim naponta bejöttek. Plusz hoztak újságot, gyümölcsöt, nasit, váltás ruhát stb.

Pedig már 37 éves vagyok, akkor is már harminc felett voltam.

Drága nagypapámhoz még akkor is bementem, mikor nem volt eszméleténél és be volt csövezve...

Szerintem teljesen jogos, amit érzel, én is neheztelnék a helyedben.

szept. 15. 20:12
 4/43 anonim ***** válasza:
13%
Attól függően miért voltál kórházba. Ha csak figyelem felkeltése miatt utaltattad be magad, akkor rendben van.
szept. 15. 20:20
 5/43 anonim ***** válasza:
53%
Apám majdnem egy hónapja van bent, én sem mentem be hozzá, pedig nem arról van szó, hogy ne szeretném. Erre persze biztos lesznek, akik rögtön harapnak és állítják, hogy xarom a szép szót, de igenis szeretem, és habár nehezen vagy sehogy jutunk egyetértésre, máshogy kimutattam felé, másfelől vannak dolgok, amiket az ember nem a gyakorin vagy igazából bárhol máshol megosztana a világgal. Te tudod, amit tudsz, amiről azt hiszed tudod, hogyan s mint, de lehet, hogy sokkal több mindenre nincs rálátásod a köztetek lévő dolgok kapcsán, mint amiről azt hiszed kerek és egész.
szept. 15. 20:22
 6/43 A kérdező kommentje:
Nem halálos dolog miatt voltam bent, de nem is figyelemfelkeltésből...
szept. 15. 20:23
 7/43 anonim ***** válasza:
78%
#4 Te melyik univerzban élsz? Még a súlyosabb betegeket is rugdalják ki, amint lehet, mert nincs szabad ágy..."Figyelemfelkeltés"? Ezt te sem gondolod komolyan.
szept. 15. 20:29
 8/43 anonim ***** válasza:
68%
Eleg rideg attitud a gyerekede, bar ketseg kivul van benne logika. Jol erzed amugy, itt sajnos a szerettel vannak bajok.
szept. 15. 20:35
 9/43 anonim ***** válasza:
81%

Én egy napot se hagynék ki ha anyu lenne bent, ha teljesen jól van akkor talán 2 naponta. Mivel szeretem és tudom hogy ott egyesül van, hiányzok neki, jól esne neki. Sot megkerdeznem mi esne jól neki mit vigyek be

Ha azt mondana semmit akkoris vinnék amit szeret.

szept. 15. 20:45
 10/43 anonim ***** válasza:
92%
A mi kórhazunk felér egy auschwici taborral,így ha nincs latogató,a beteg csak vegetál. Ebből kiindulva én biztos látogatnám minimum egy héten kétszer a szerettemet. De amúgy is,ha tudnám,hogy rendes ellátást kap.
szept. 15. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!