Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell csak emiatt lenézni?

Miért kell csak emiatt lenézni?

Figyelt kérdés
Múlt hétvégén vittem haza bemutatni a barátomat és amikor elmesélte, hogy építőipari munkásként dolgozik, szüleim rögtön másképp álltak hozzá. Kérdezték tőle, hogy miért nem ment inkább egyetemre, vagy miért nem választott inkább valami normálisabb munkát. Majd amikor elment, akkor nekem folytatták, hogy ugye nem gondolom komolyan, hogy egy ilyen tanulatlan emberrel állok össze, biztos a családja sem sokkal különb, mert inkább más irányba kellett volna terelniük. Az a baj, hogy esélyt sem adtak neki, hogy megismerjék,mert amúgy normális srác és biztos ők is kedvelnék. Oké, hogy kicsit csendesebb fajta (ezt ők is szóvá tették), de nem kellett volna ilyen megalázó helyzetbe hozniuk csak azért, mert olyan munkát végez, ami nekik nem felel meg..
szept. 3. 16:30
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
14%

NEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

Milyen rohadt kétszínű oldal ez, te jó ég!!!!

Itt nyalnak a kérdezőnek, mikor máskor mindig - mindenki leírja, hogy diploma nélkül nem férfi, sőt nem is ember az ember, és ilyennel nem kezdenének soha, mert buta prolik mind.

szept. 3. 18:34
 12/38 anonim ***** válasza:
18%

11-es

Jó, hogy megérkeztél.

Aki nem a Kérdezőnek kedves választ írja, lejjebb van pontozva.

szept. 3. 18:38
 13/38 anonim ***** válasza:
92%

Lehet ő diploma nélkül többet keres, mint ők diplomával összevetve. Utálatosok az ilyen szülők komolyan mondom. Az ilyenekkel a kapcsolatot max évente 2× ha tartanám, és még elordítanám őket, hogy azért gondolkozzanak el.

Kérdező, jobb egy szakmunkás, aki megbecsül, szeret, nem bánt fizikailag, se lelkileg és még egy rendes társ, akire a gyerekei példaként tekintenek, mint egy diplomás, rideg, családjával nem foglalkozó vagy alkoholista apa, aki a munkából részegen tér haza, bánt téged testileg stb, és a gyerekek alig várják, hogy dolgozni menjen. Ez utóbbi az én apám, és köszönöm engem az se érdekel ezután, ha kukásautón dolgozik a jövendőbelim, csak szeressen és becsüljön meg.

szept. 3. 18:41
 14/38 anonim ***** válasza:
25%
Már 0 vagyok!!! Hurrá!
szept. 3. 18:44
 15/38 anonim ***** válasza:
51%
A 26-os is, pedig értelmes, átgondolt, kidolgozott választ adott!
szept. 3. 18:44
 16/38 anonim ***** válasza:
50%
A szüleid parasztok.
szept. 3. 18:45
 17/38 anonim ***** válasza:
73%
11es, nekem két diplomám van, 600 nettó körül keresek. a férjem kőműves, mindent levonva tisztán megvan neki havi 3-4 millió nettóban. Igaz, rengeteget dolgozik, kb 0 szabadnappal, de bevállalta a saját ingatlanért, 5 év alatt meglesz a tehermentes saját lakás. Utána már csak havi 2-3 munkát akar vállalni akkor is bőven meglesz 1 millió felett a nettója.
szept. 3. 18:47
 18/38 anonim ***** válasza:
78%

Az epitoiparban annyi penz van manapsag, hogy inkabb meg a diplomasok is kitanuljak , hogy kell vakolni.

Az en mikrokornyeźetem mind munkasbol all. A hegesztok es cnc-sek kulfoldon keresik a 3500 eurot/ho. Az epitoiparban dolgozo egyik ismerosom mar megint nyaral, ebben az evben harmadszor. A masiknak maganiskolaba jar a 3 gyereke, a harmadik meg marciustol, novemberig dolgozik a telet nem itthon tolti.

Es ez par pelda csak.

Még segedmunkaskent is napi 20-25 ezret lehet keresni.

Es munkanelkul se marad soha.

Szoval a szuleid netto hulyek a hudejajde diplomajuk ellenere is

szept. 3. 18:48
 19/38 anonim ***** válasza:
97%
#14, bocsi de én nem gondolom, hogy egy férfi attól férfi, hogy mivel dolgozik illetve milyen papírjai vannak. Ha érti a szakmáját, és el tudja tartani a családját, akkor már jó úton halad afelé. De egy férfi akkor lesz igazán férfi, amikor a feleségét tiszteli és szereti. Az nem férfi, aki minden nap holt részegen esik haza a kocsmából munka után, mert az kijár neki. Az se, aki veri a feleségét, mert nem egy állásponton vannak. Az a férfi, aki mellett érzelmileg és anyagilag biztonságosan tudod nevelni a gyerekeidet, és akivel szép emlékeket tudsz csinálni a család számára.
szept. 3. 18:54
 20/38 anonim ***** válasza:
90%

Anyam is ilyen. A batyam epitkezesen dolgozik, komuves kulfoldon. Ebbol kifolyolag Anyam a nem tul kozeli ismerosok koreben nem mondja el, hogy mivel foglalkozik, inkabb takargatja. Peldaul: Hat o elvegezte a mit tudom en melyik elit gimnaziumot, es most azt fontolgatja, hogy melyik egyetemre jelentkezzen.

Jah persze, a 40es ferfi...

Ezek sajnos komplexusok.

Anyam pl.ezerszer jobban orult volna, ha a testverem tanarnak allt volna (eroltette neki a magyar szakot), es inkabb dolgozzon ehberert, de akkor is jobban hangzik a tanar, mint a komuves. Sokat szenvedtunk a komplexusai miatt.

szept. 3. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!