Miért utálják az anyósok eredendően a menyüket? Van bennük egy indokolatlan utálat.A világ legjobb nője se lenne elég jó.Leuralni,lenézni akarják, megtürt személyként gondolnak rá, még akkor is,ha a nő jóval képzettebb,szebb,gazdagabb a fiuknál.
Azért, mert irigyek, féltékenyek rájuk. Ennyi!
Úgy érzik, hogy elvette tőlük a fiacskájukat, aki meg akárhogy néz ki, de minimum egy milliomos hercegkisasszonyt érdemel.
Nekem egy aldott jo anyosom van, szerencses vagyok.
De eddig akarhany munkahelyen dolgoztam es esetleg tobbsegeben 50-es nok voltak a munkatarsaim, hat az BRUTALIS volt. Teljesen kicsinaltak.
Szoval valami van a nokkel igy idosebb korukra, egyszeruen megzavarodnak.
Mondom ezt ugy, hogy en is no vagyok. Most vagyok 25, remelem nekem nem ez lesz a sorsom...🙈
Nem tudom de anyámnak a kb 20 közül egyetlen egy tetszett/kedvelt és mindig igaza volt…már a kapcsolat elején meg mondta hogy azzal a lánnyal én jól jártam e vagy nem…még azt is előre meg tudta mondani néha hogy lesz vége.
Az az egy akiről beszélek…tényleg az volt a legjobb, jól főzött, dolgozott, nem várta hogy eltartsam, szeretett, nem volt egy hülye k..a, mindig vett nekem valamit…és anyámmal is végig a máj napig jóba van (mellesleg velem is) csak nem vagyunk együtt.
Szóval hülye az összes anyós, a férfiak "pocakos, kopasz, fogatlan, gombás körmű", veled meg minden ok, természetesen....
Van egy rossz hírem, kérdezgess embereket, mi a véleményük rólad.....
Nekem az első "anyósomnak való" nagyon szeretett, soha nem bántott meg, mindig szépen beszélt hozzám, nagyon aranyos volt, csak a fia volt egy pöcs.
A mostani párom anyukája meg kibírhatatlan, teljesen hülyének néz, sokszor megalázóan viselkedik, mindezt ilyen ártalmatlan stílusban teszi. Nagyon sok példát tudnék írni, amikor feldobja a labdát és szinte várja, hogy feldühíthessen vagy lecsapjam a labdát. Soha nem reagálok rá, ez láthatóan frusztrálja és zavarja is, mindig csak helyeslek és mosolygok. Egyszerűen nem megyek bele a hülye játékaiba, otthon ül egész nap, unatkozik, mi meg dolgozunk és gyereket nevelünk, nem érek rá ilyenekre.
Az én anyósom szeretett engem.
(Ha a nő szebb, képzettebb és gazdagabb a fiúknál akkor egy balek hogy hozzáment. Tudom, a szerelem 🤪)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!