Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan kaptam pofont 2024-ben...

Jogosan kaptam pofont 2024-ben, csak mert elegem lett egy témából, és úgy mondtam el apámnak, hogy " fogd be " csak csúnyábban?

Figyelt kérdés
aug. 28. 11:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
44%

Na jó én hülyékkel nem vitatkozok. Te se kaptál eleget látszik rajtad. Nem tudod megérteni, hogy a szülök sok esetben kidolgozzák a belüket egy szar kis takonygombócért, aki nem tud tiszteletet tanúsítani irántuk mert annyira hülye hogy nem fogja fel a szülei munkáját és áldozatait, és úgy viselkedik velük mint a kapcával, mert ezt lássa hogy a legjobb barátja is így viselkedik és még a kölyök pofozza fel utána a szüleit mert megmerték vágni azért mert nem úgy beszélt ahogy kéne. Tudod egy normális családban szabályok vannak és kellenek büntetések a szabályok meszegésére. Így tanul egy gyermek valamit. Nem azt mondom mégegyszer leírom hogy orrba szájba kell vágni őket.

Ez volt az utolsó hogy az energiámat ilyen pickokra vesztegetem mint ti, ne üssétek a gyereket, kérjetek bocsánatot tőle akkor is ha leidiótáz mert neki van igaza. Én majd ha lesznek nekem intézem őket és becsületes értelmes embereket nevelés belőlük úgy ahogy az én szüleim tették annó.

aug. 29. 15:57
 72/77 anonim ***** válasza:
14%

A szülők vállalták a gyereket, nehogymár tapsikolni kéne nekik, hogy teljesítik a KÖTELESSÉGÜKET. Kötelező gyereket vállalni? Nem. Ha valaki mégis megteszi, akkor vállalja, ami ezzel jár, és ne várjon érte glóriát.

De gondolom azért van olyan sok magányos öreg, mert a verekedéssel gyümölcsöző kapcsolatot alakítottak ki a gyerekükkel. Megérdemlik a mocskok, hogy egyedül vannak.

aug. 29. 16:02
 73/77 anonim ***** válasza:
44%
Normális gyerek nem hagyja magára. Ha meg emiatt elhagyják, akkor jobb a szülőnek nélkülük.
aug. 29. 16:05
 74/77 anonim ***** válasza:
15%
Normális szülő pedig nem emel kezet a gyerekére. Szívesen.
aug. 29. 16:07
 75/77 anonim ***** válasza:
43%
Általában nem szeretem az erőszakot,de elhiszem hogy van az a pont,amikor az apa már nem bírja idegekkel és elcsattan.
aug. 29. 17:00
 76/77 A kérdező kommentje:

Szigorú szülők, tanárok.

Mi kell még? :D

aug. 29. 17:01
 77/77 anonim ***** válasza:
72%

"Egy troll sohasem árulja el a korát. Ez az első szabály."

Rendben emberek akkor nincs itt semmi látnivaló haladjunk....

aug. 29. 17:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!