Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan kaptam pofont 2024-ben...

Jogosan kaptam pofont 2024-ben, csak mert elegem lett egy témából, és úgy mondtam el apámnak, hogy " fogd be " csak csúnyábban?

Figyelt kérdés
aug. 28. 11:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
49%

Nem számít mennyi idős. Nem beszélsz akkor sem a szüleiddel tiszteletlenül ha hülyék és eleged van belőlük. Akárhogy is ők neveltek fel és öltöztettek s etettek, hiába hogy muszáj nekik de nekik köszönheted az életed.

Kicsit több hála, örülj csak apádtól kaptál én utána anyád nem állott neked a nadrágövvel, mert én futnék utánad, főleg ha gyerek vagy még.

aug. 28. 12:24
 12/77 anonim ***** válasza:
82%
Igaz, már nem 1994 van, de te emelted ki a kérdésben, hogy 2024-ben, a tisztelet a szulo felé pedig nem évszámhoz kotott!
aug. 28. 12:24
 13/77 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem nem. Én is szóltam már rá hogy fogd már be a pofád, mert felhúzott. Előtte szépen mondtam, de nem hagyta abba.

Nem egyszer rá nyomtam már a telefonz is mert baromságokat beszélt

aug. 28. 12:28
 14/77 anonim ***** válasza:
32%
11# aztán majd a gyerek felnő és otthagy téged , egyedül fogsz megöregedni , a kutya se nyitja majd rád az ajtót … milyen jogon versz Te meg egy nálad gyengebbet , aki gyerek ráadásul ? Ha a szülői viselkedésed egy nulla , majd erőszakkal akarsz tiszteletet ? A félelemben tartás micsoda erény.. pont a magadfajta tuskó miatt van ennyi agresszív ember , mert ezt látták és tapasztalták.
aug. 28. 12:34
 15/77 anonim ***** válasza:
58%

Utolso, az jobb, ha hagyja, hogy csúnyán beszéljen vele a gyereke? Azért, mert gyerek, már mindent megtehet és nincsenek határok? Késobb majd o uti meg az apját?

Mi ugy nevelkedtunk 30 évvel ezelott, hogy tudtuk, hogy kapunk, ha tiszteletlenek vagyunk, lehet kicsit féltunk, de tiszteltuk a szuleinket, tudtuk, hogy hol a helyunk. Amikor felnottunk, nem hagytuk el a szuleinket, nem egyedul oregednek meg.

aug. 28. 12:41
 16/77 anonim ***** válasza:
69%
Én 2034-ben is felpofoználak ezért.
aug. 28. 12:43
 17/77 anonim ***** válasza:
94%
Részletesebben elmondanád, hogy hogyan történt? Akkor könnyebben lehet eldönteni, hogy jogos volt-e.
aug. 28. 12:45
 18/77 anonim ***** válasza:
70%

Én is kaptam, és utólag még meg is köszönöm, hogy nem hagyták hogy olyan selejtes legyek mint egyesek itt ezen az oldalon.

Egy pár atyai pofon nem árt senkinek. Aki meg a szülei ellen fordul emiatt, az enélkül is ezt csinálná, mert egy csepp jóindulat se szorult abba az emberbe, és ész hogy elismerje hogy jogosan kapott.

aug. 28. 12:47
 19/77 anonim ***** válasza:
25%
14es ha ilyen gyerekem lenne pezsgőt bontanék ha többet nem nyitná rám az ajtót, és abból a pénzből amit ő örökölt volna, életem hátralévő részében boldogan élnék, utazgatva a barátokkal.
aug. 28. 12:48
 20/77 A kérdező kommentje:

A tanulom magam másként látja!

[link]

aug. 28. 12:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!