Jogosan kaptam pofont 2024-ben, csak mert elegem lett egy témából, és úgy mondtam el apámnak, hogy " fogd be " csak csúnyábban?
Nem számít mennyi idős. Nem beszélsz akkor sem a szüleiddel tiszteletlenül ha hülyék és eleged van belőlük. Akárhogy is ők neveltek fel és öltöztettek s etettek, hiába hogy muszáj nekik de nekik köszönheted az életed.
Kicsit több hála, örülj csak apádtól kaptál én utána anyád nem állott neked a nadrágövvel, mert én futnék utánad, főleg ha gyerek vagy még.
Szerintem nem. Én is szóltam már rá hogy fogd már be a pofád, mert felhúzott. Előtte szépen mondtam, de nem hagyta abba.
Nem egyszer rá nyomtam már a telefonz is mert baromságokat beszélt
Utolso, az jobb, ha hagyja, hogy csúnyán beszéljen vele a gyereke? Azért, mert gyerek, már mindent megtehet és nincsenek határok? Késobb majd o uti meg az apját?
Mi ugy nevelkedtunk 30 évvel ezelott, hogy tudtuk, hogy kapunk, ha tiszteletlenek vagyunk, lehet kicsit féltunk, de tiszteltuk a szuleinket, tudtuk, hogy hol a helyunk. Amikor felnottunk, nem hagytuk el a szuleinket, nem egyedul oregednek meg.
Én is kaptam, és utólag még meg is köszönöm, hogy nem hagyták hogy olyan selejtes legyek mint egyesek itt ezen az oldalon.
Egy pár atyai pofon nem árt senkinek. Aki meg a szülei ellen fordul emiatt, az enélkül is ezt csinálná, mert egy csepp jóindulat se szorult abba az emberbe, és ész hogy elismerje hogy jogosan kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!