Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Máshol is 500 Ft 330 ml kóla?...

Máshol is 500 Ft 330 ml kóla? Az 500 az új 100 Ft-os?

Figyelt kérdés

Lehet inkább politika kategóriában kéne kérdezni...nemtudom...béka alatt már tényleg ez az életszínvonal, ami itt megy.

Reggelente a pékségben bármely 2 péksütemény 1000 Ft felett. 30 napban az 30 ezer csak reggelire és semmi értelmeset nem ettél. Ebéd kevésbé minőségi szallitoktol 1200-1600 Ft, teletal, stb minosegibbtol 1600-2000 Ft korul egy étel (es en altalaban kis adagot eszek, de ismerek olyat aki ilyenbol meg tud enni 2-3 tálat!), havi szinten 50 ezer koruli kiadas. Es hiaba fozok, az sem olcsobb, heti-2 heti szinten kijovok a sparbol/auchanbol/tescobol/lidlbol/barhonnan 10-15-20 ezres szamlaval 1-2 fore, nem 4re!

Kaparom a falat:) Ti ezt hogy elitek meg? Mar n 400 ezres fizetessel is csak honaprol honapra tudok elni, ugy hogy havonta maximum 1-2 mozi/etterem/barati italozas fer bele. Vicc az egesz. Es meg semmit nem raktam felre! 28 eves vagyok, 0 Ft megtakaritassal és 8 eve folyamat dolgozom. Gratulalok, duborog a gazdasag, de tenyleg...

#Ft #Értéktelen a pénz #Értéktelen forint #2024 gratulalok
aug. 28. 08:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%
Oké, és mi a kérdés?
aug. 28. 08:18
 2/16 anonim ***** válasza:
43%

Hát, az a 2 péksüti reggelire az kb a lehető legrosszabb, semmi értelmes, pont ahogy írod. Fura hogy akkor miért csinálod. Azon mindenképp változtass, egyél valami normális szendvicset zöldséggel, olcsóbb és egészségesebb is.

Az otthoni főzés sem lesz feltétlenül olcsóbb ezeknél a gyengébb kajáknál, de hogy egészségesebb lesz, az biztos.

Egyedül laksz, hogy minden pénzed elmegy? Nézd meg, hogy tudsz faragni a költségeken.

aug. 28. 08:28
 3/16 A kérdező kommentje:

2en lakunk, es 2 fizetes megy el xd

Azert csinalom, mert 540kor kelek este 7re erek haza es nincs idom/erom reggelit csinalni, de visszaterek majd a feherje-zab kombora, de nem ez volt a leglenyegesebb a sztoriban, az egeszsegem, hanem h mik ezek az árak...nagyon durva mi megy itt. Tényleg "Svájci árak, Etióp bérek", ahogy a bankrupt énekli.

aug. 28. 08:32
 4/16 A kérdező kommentje:
És alberletet meg nem is fizetunk, mert sajat. Akkor mi lenne? Nem is ertem hogy birnak masok igy elni...
aug. 28. 08:32
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Mifelénk van két kisbolt, ahol 400 a 0,5-ös kóla, intersparban 419, ecofamilyben 379.

0,33-ast elvből nem veszek.

aug. 28. 08:49
 6/16 anonim ***** válasza:
71%
Ha mindkét fizetés elmegy úgy, hogy sajátban laktok, akkor még durvább a sztori. Tényleg írjátok össze, hogy mire mennyit költetek, és nézzétek át, hogy min lehet faragni, mert így csak kifolyik a pénz a kezetekből.
aug. 28. 08:49
 7/16 anonim ***** válasza:
15%

Tudod van olyan hogy infláció, emelkedik a fizetések meg az árak is.

Egy kis ovlasnivaló: [link]

aug. 28. 09:03
 8/16 anonim ***** válasza:
5%
Off topic bocsi. Melyik az a minosegibb kajaszallito ami 1600-2000bol kijon egy ebed?
aug. 28. 09:06
 9/16 anonim ***** válasza:
16%
IT-s vagyok, magas a fizetésem, nekem ezek aprópénzek. Amit más úgy fizet ki, hogy "atyaúristen, mennyi?" azt én úgy, hogy "csak ennyi?".
aug. 28. 09:08
 10/16 anonim ***** válasza:
45%

Minel kisebb a kiszerelese egy italnak annal dragabb a literje, feltunt?

Vegyel 2l es uditot 600ftert es oszd fel 6db ,33as egysegre es kijon 100ftbol a bolti 500helyett.

A reggelit is meg lehet oldani joval olcsobban, ha akarod. Nem kotelezo 1000ftert reggelizned, ha nincs ra keret. Veszel a boltban elorecsomagolt szalamit meg reggelente 3 zsemlet es kijossz napi 300ftbol. (Nyilvan a szalamit tobb napig tudod hasznalni)

aug. 28. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!