Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Máshol is 500 Ft 330 ml kóla?...

Máshol is 500 Ft 330 ml kóla? Az 500 az új 100 Ft-os?

Figyelt kérdés

Lehet inkább politika kategóriában kéne kérdezni...nemtudom...béka alatt már tényleg ez az életszínvonal, ami itt megy.

Reggelente a pékségben bármely 2 péksütemény 1000 Ft felett. 30 napban az 30 ezer csak reggelire és semmi értelmeset nem ettél. Ebéd kevésbé minőségi szallitoktol 1200-1600 Ft, teletal, stb minosegibbtol 1600-2000 Ft korul egy étel (es en altalaban kis adagot eszek, de ismerek olyat aki ilyenbol meg tud enni 2-3 tálat!), havi szinten 50 ezer koruli kiadas. Es hiaba fozok, az sem olcsobb, heti-2 heti szinten kijovok a sparbol/auchanbol/tescobol/lidlbol/barhonnan 10-15-20 ezres szamlaval 1-2 fore, nem 4re!

Kaparom a falat:) Ti ezt hogy elitek meg? Mar n 400 ezres fizetessel is csak honaprol honapra tudok elni, ugy hogy havonta maximum 1-2 mozi/etterem/barati italozas fer bele. Vicc az egesz. Es meg semmit nem raktam felre! 28 eves vagyok, 0 Ft megtakaritassal és 8 eve folyamat dolgozom. Gratulalok, duborog a gazdasag, de tenyleg...

#Ft #Értéktelen a pénz #Értéktelen forint #2024 gratulalok
aug. 28. 08:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akkor te szerencsés vagy, hogy ilyen fiatalon már sajátban laktok. Én albérletet is fizetek, sajátom sosem lesz és még 400 ezret se keresek...gondolhatod így milyen nehéz kijönni.
aug. 28. 11:06
 12/16 anonim ***** válasza:
68%

Péksütemény valóban drága, egészségtelen és meg is fogalmaztad, hogy nem is értelmes reggeli.

Helyette készíts magadnak negyed áron sokkal egészségesebb és tartalmas reggelit!

Pl 50g zabpehely (30 ft), fehér yoghurt (70-150 Ft), 1 alma/banán/áfonya/körte (vagy amit akarsz).

Ugyanez igaz ebédre, persze ha rendelsz, az sose volt olcsó.

"hiaba fozok, az sem olcsobb"

Számold át újra, minimum harmad annyiba kerül és tudod mit eszel, másképp nem kerülne ennyibe a boltban! (Ugye kifizeted a szakácsot, futárt, kasszást es a befektetőknek is a pénzük után a profitot, másképp nem foglalkoznának vele).

aug. 28. 11:53
 13/16 anonim ***** válasza:

Pedig főzni kéne... igenis olcsóbb. Kiadósabb, finomabb es olcsóbb..

Egyébként igen.. ha saját lakása van valakinek akkor kijön 400ból, ketten 7-800ból de ez létfenntartás. Akinek bérelnie kell az meg eszi a szalámivéget, tésztát, krumplit... turkálóban vásárol és egyebek...

Lehet ezt életnek nevezni de nem az.

aug. 29. 06:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Én a múltkor vettem 600ért 2L-es kolát szal téged lehúztak tesó...
aug. 29. 10:22
 15/16 anonim ***** válasza:

14-es, csak az a gond, hogy a 2 l-es kóla nem ugyanolyan minőségű, mint a 0,33-as vagy a 0,5-ös.

Persze, maga a nedű ugyanaz, csak a kis kiszerelésű végig tele van buborékkal, de ez a 2 l-esről csak akkor mondható el, ha megiszod ugyanannyi idő alatt mint a kicsit. Egyébként a vége már csak barna cukros lé.

aug. 29. 14:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Hat jah kispórolták belőle a narancslét mi?
aug. 29. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!