Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyibe kerül az általános...

Mennyibe kerül az általános iskolai étkezés teljes áron (tízórai, ebéd, uzsonna)?

Figyelt kérdés

2024. szeptemberétől.

Köszönöm.

#étkezés #általános iskola #Teljes áron #2024. szeptember
aug. 27. 18:10
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Nálunk 870-
aug. 27. 18:27
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Zalaegerszeg 952,-
aug. 27. 19:13
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
1331, bocs, a 23-as évet néztem.
aug. 27. 19:18
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Meglehetősen drága...

aug. 27. 19:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez drága?
aug. 28. 13:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi most fogunk emeltetni az ovis díjon, szülői kérvényre. Eddig 550 volt naponta, most emelik fel 1500-ra. Így lesz rendes gyümölcs is, nem csak hatodosztályú alma..
aug. 28. 14:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#6 meg az sem ártana, ha a levesbe kerülne valami a mini kocka sárgarépán kívül más is.

Én is inkább fizetném a dupláját, csak kapjanak rendes ételt.

Ovi 700Ft, suli 900Ft.

Helyben főznek.

aug. 28. 14:44
 8/10 anonim ***** válasza:

7, az a baj, hogy mindig volt eddig olyan kedves szülőtársam, aki le se szrta a gyereke étkezését, de hogy hú ő aztán nem fizet többet még 2 forinttal se, mert az mekkora rablás… Na most nem volt ilyen, mert a többséget magam mellé állítottam egy normális érvrendszerrel és drasztikus vagy sem, a gyerek a fontos.

Nyilván húzza a száját az a család, ahol anycika otthon mereszti a popsiját, mert leszült hármat, apcika meg nem keres eleget, de az én gyerekem ne kapjon már vacak kaját, csak mert ők hisztiznek a pénz miatt. Nem kell gyereket gyártani a semmire.

aug. 29. 13:03
 9/10 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem meg pont miattuk olyan az étkeztetés amilyen, mert ahol anyu mereszti popsiját meg 3 gyerek van, nekik ingyenes.

A konyha meg nem főz puszira, azt is ki kell fizetni valakinek.

aug. 29. 13:51
 10/10 A kérdező kommentje:

Ahhoz képest, hogy az oviban ingyenes volt, szerintem igen. Legalább legyen jó! :)

aug. 29. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!