Mennyibe kerül az általános iskolai étkezés teljes áron (tízórai, ebéd, uzsonna)?
2024. szeptemberétől.
Köszönöm.
Köszönöm!
Meglehetősen drága...
#6 meg az sem ártana, ha a levesbe kerülne valami a mini kocka sárgarépán kívül más is.
Én is inkább fizetném a dupláját, csak kapjanak rendes ételt.
Ovi 700Ft, suli 900Ft.
Helyben főznek.
7, az a baj, hogy mindig volt eddig olyan kedves szülőtársam, aki le se szrta a gyereke étkezését, de hogy hú ő aztán nem fizet többet még 2 forinttal se, mert az mekkora rablás… Na most nem volt ilyen, mert a többséget magam mellé állítottam egy normális érvrendszerrel és drasztikus vagy sem, a gyerek a fontos.
Nyilván húzza a száját az a család, ahol anycika otthon mereszti a popsiját, mert leszült hármat, apcika meg nem keres eleget, de az én gyerekem ne kapjon már vacak kaját, csak mert ők hisztiznek a pénz miatt. Nem kell gyereket gyártani a semmire.
Szerintem meg pont miattuk olyan az étkeztetés amilyen, mert ahol anyu mereszti popsiját meg 3 gyerek van, nekik ingyenes.
A konyha meg nem főz puszira, azt is ki kell fizetni valakinek.
Ahhoz képest, hogy az oviban ingyenes volt, szerintem igen. Legalább legyen jó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!