Jogosan kaptam pofont 2024-ben, csak mert elegem lett egy témából, és úgy mondtam el apámnak, hogy " fogd be " csak csúnyábban?
Jaj, dehogy, ez nem így mukodik, ha normális vagy, tudatosítod, hogy azért kaptad, mert tiszteletlen voltál és megérdemelted, tobbet ilyet nem csinálsz és kész.
Minket legalábbis így neveltek, volt, hogy a tanároktol is kaptunk és nem verekszunk, nem lettunk agresszívak, épp ellenkezoleg.
Kérdező mit akarsz? Úgy se fog megváltozni a véleményed. A legnagyobb problémád, hogy beképzelt és önfejű vagy, aki mindent megenged magának, és nem tud elgondolkozni azon, hogy apáddal és anyáddal NEM úgy beszélgetsz mint a haverokkal. Ha 2024 van, ha 1984, ha 2104 akkor se feleselsz, max lenyeled a dolgokat, nem számít mekkora vagy.
Az ilyen YouTube videókkal is csak a saját naivitásod növeled. Fogad köpted e ki? Szemed kékült e meg? Nem? Na akkor azentúl elgondolkozol, mit szólsz ki a szádon. Munkahelyen ha a főnöködnek válaszolsz így, úgy kirug vagy megszivat hogy az életkedved is elmegy. Egy családban a szülők a főnökeid, ha tetszik ha nem. Ha nem el lehet költözni és élni a saját naív életedet 1 kutyával, mert csak az tűri majd el ezt, hogy így beszéljen vele valaki.
Szóval ha 30 vagyok, akkor már nem is feleselhetek itt a fórumon? :D
Mint egy szekta.
XD, csaknem C kategóriás a kérdés?
Nagyon nem az én bajom drágám, ugyanis engem megtanítottak az illemre és a tiszteletre. Az élet nem a nagyszájúságból áll, amit itt tanusítasz. Remélem sok küszöb megüti majd a seggedet és egy ilyen kis taknyos síránkozóból egy normális ember lesz belőled, de ahoz sok pofon kell majd. De kapsz is rendesen, ha ezen az úton haladsz. De ebből az utolsó hozzászólásodból kiindulva 13 éves lehetsz max, ezért nem írod le mert szégyenled. Ha igazam van, 5 év alatt apád hátha kipotyol rendesen, és egy csepp gerinc nő benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!