Valaki, a jelenleg muszájból él a szüleivel, de úgy
érzi nem bírja tovább?
Motiváció arra, hogy változtass az életeden, és elköltözhess.
aug. 27. 16:57
Jelen. Mi den nap minden percében veszekednek, téli torokból úgy hogy zajkiszűrő fülhallgatóval is lehessen hallani. Olyan apám mint az ősember, a felfogása s minden. Ő az a tipikus aki szerint az öregek mindent jól tudtak és mi mindent úgy kell csináljunk mint az anyja és a nagyanyja, ha nem ordít mint a sakál.
Én már másodéves vagyok pénzügyön, igyekszek valahogy ebből a szemétdombból kikerülni, de valahogy mégis visszakerulok( idén pl egész nyárra, már alig várom újra elkezdődjön az egész egyetem mert végem van már).
aug. 27. 16:58
Én is tavaj a szélén voltam hogy felkössem magam, nem volt értelme semminek. Azóta rájöttem ez hülyeség, inkább tanulok hogy egy szebb jövőm legyen ahol egyedül élek nélkülük. 42es voltam
aug. 27. 17:00
aug. 27. 17:10
45/70 A kérdező kommentje:
Már most állandóvá vált fejfájásom van, 24 órát aludnék, hogy ne tudjak arról mi van körülöttem, fáj mindenem, nem mozdulok ki, folyamatosan izzadok (nem a meleg okozza), remegnek a lábaim, a kezeim is és már a 3 kilós kutyám is nehéznek tűnik, mikor felemelem.
46/70 A kérdező kommentje:
Minden remény elveszett 😞
Én egy hét éves bántalmazó kapcsolatból menekültem ki, ideiglenesen egy önkormányzati lakásban lakom. Meg lehet menekülni ♥
aug. 27. 17:19
Lány vagyok, az én anyám is mesztelenül járkál előttem, nem hord bugyit. Ez mellett világ életemben csicska voltam nekik, nekem kell takarítani, mosni, főzni, mindent. Ha nem csinálom akkor fennhangon kiabál meg mondja hogy elmegy. Nem dolgoznak. Az a kifogás hogy betegek és kövérek ezért nem tudnak. Amúgy ők világ életükben loptak, és egész nap veszekednek, átkozódnak.
aug. 27. 17:21
Próbálj meg minél többet távol lenni otthonról, vidd el sétálni a természetbe a kutyádat! Keress ismerőst, barátot, rokont akivel jó a viszonyod, beszélgess másokkal, az is feltölt egy kis energiàval, lehet könyvet is olvasni. Tartsd magad távol anyádtól, foglald el magad. Nem tudom merre laksz, de keress munkát, vállalj el bármit, és végig az lebegjen a szemed előtt, hogy egyszer el tudsz költözni. Ha csak ülsz a babérjaidin ,azzal nem segítesz magadon.
aug. 27. 17:25
"Valaki, a jelenleg muszájból él a szüleivel, de úgy érzi nem bírja tovább?"
18 év alatt vannak ilyenek, de már nem kell sokáig kibírniuk.
"Én már rendszeresen öngyilkosságon gondolkodom."
Annak már utánanéztél, hogy hogyan vehetnél fel pl. diákhitelt, hogy dobbanthass otthonról?
aug. 27. 17:45
Kapcsolódó kérdések: