Honnan lehet azt észrevenni, ha valaki muszájból kedves, vagy mert érdekeljük?
Rendszeresen járok egy boltba, ahol egy nagyon helyes fiú dolgozik. Néha pakolgatja a cuccokat, néha kasszás, szerintem a fia lehet a tulajnak. Mindig szépen köszön, mosolyog. Ma mikor pakoltam be a szatyromba amiket vásároltam, ő odajött és segített bepakolni. Így odanyújtotta amiket vettem, és közben mosolygott. Hozzáért a kezemhez, és én mint egy h*lye elvörösödtem annyira zavarba jöttem.
Az ilyen helyzetekben honnan lehet tudni hogy csak kötelességből kedves-e valaki? Mert egy boltosnak muszáj.
Jó ötlet, hogy figyeld, hogyan viselkedik a többiekkel.
Ezen kívül ha legközelebb segít, próbálj vele beszélgetni kicsit, semmiségekről.. Ha megragadja az alkalmat, és felveszi a beszélgetés fonalát, kérdezget rólad, akkor szerintem tényleg érdekelheted..
Szerintem nem lehet általánosítani az alapján, amit az utolsó írt. Van aki szégyenlős, van aki nem szereti mutogatni a fogait, van akinek pedig az arcelrendezése teszi, hogy zárt szájjal mosolyog.
Ha nagyon mosoly alapján akarod kideríteni az őszinteségét, akkor a szemét nézd. Ha mosoly közben a szeme is "mozdul", tehát érzelmi reakciókat látsz - pl összeszűkül, stb - akkor őszinte, ha pedig rezzenéstelen marad az arca többi része, akkor műmosoly.
Persze ha már attól is elpirulsz, hogy a közeledben van, nem hiszem hogy túl sokáig tudnád az arcát nézegetni és elemezgetni zavar nélkül..:D
Szerintem kérdezd meg, hogy van-e kedve sétálni veled egy jót :)
Kérdezd meg mikor végez és beszélgessetek. Ezzel nem randira hívod, csak beszélgetni akarsz. Aztán ha leesik neki, hogy tetszik neked, akkor ha kölcsönös, tuti elhív randira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!