Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan lehet azt észrevenni,...

Honnan lehet azt észrevenni, ha talán tetszünk valakinek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki az egyik rokonom boltjában dolgozik. Nem tudja, hogy én ki vagyok, mert csak bemegyek, megveszem ami kell, a rokonnal nem is nagyon szoktam találkozni. Kb soha sincs bent.

Ez a fiú nekem nagyon tetszik, eddig 3 alkalommal volt bent mikor bementem. Kedves, mosolyog mindig, de ugye egy boltos esete más, mert nekik kedvesnek kell lenniük mindenkivel. Honnan lehet azt észrevenni, hogy nem csak kötelezően kedves, hanem esetleg tetszem is neki ilyen esetben?

2011. márc. 1. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj beszélgetésbe elegyedni vele. Valamilyen egyszerű köznapi témáról, akár a vásárlásról is. Idővel talán összeismerkedtek, és kiderül, tetszenél-e neki. :)
2011. márc. 1. 13:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Mutatkozz be neki, hogy te vagy a rokon lány. Ha ezek után nem mosolyog, nem a te hibád, ha meg jobban mosolyog, jó akar lenni a főnöknél. Hívd meg munka után egy kólára, és minden kiderül.
2011. márc. 1. 13:13
 3/6 anonim ***** válasza:

próbálj "véletlenül" a kezéhez érni, mikor fizetsz és nézd a reakcióját (elpirul, zavarba jön, stb...)

és szerintem is beszélgess vele

legyél nagyon kedves hozzá, nyitott, mosolyogj!

sok szerencsét!!

majd írd meg hogy mi történt, ok?

:)

2011. márc. 1. 13:14
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Az a baj velem, hogy ha olyan valaki van a közelemben aki tetszik, akkor teljesen leblokkolok. Elvörösödöm, meg zavarba jövök, néha csak vigyorgok mint egy h*lye, legszívesebben elszaladnék.

Tudom ez így nagyon rossz, de ezen nem tudok változtatni, bár próbálkozom.

2011. márc. 1. 13:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Tudod nézés és nézés között is különbség van. Meg lehet érezni hogy tetszel neki vagy nem. Próbáld meg lesni a szemed sarkából hogy figyel e , amikor azt hiszi hogy te nem látod. De szerintem is kezdeményezz vele beszélgetést!
2011. márc. 1. 13:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Én valahogy a szeméből látom, ha tetszem valainek és valahogy más a hangleejtése is. Amikor rádmosolyog mélyen belenézel a szemébe, és ha az is mosolyog (csillog vagy nem is tudom megfogalmazni) akkor nem vagy közömbös a számára.

Nekem is sok idő kellett míg el tudtam dönteni egy emberről, hogy most Ő csak kedves szeretne lenni, tetszem-e Neki vagy csak azt akarja...

22/N

2011. márc. 1. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!