Valaki, a jelenleg muszájból él a szüleivel, de úgy érzi nem bírja tovább?
Figyelt kérdés
Én már rendszeresen öngyilkosságon gondolkodom.aug. 27. 13:32
1/70 anonim válasza:
Sajnos sokan vannak, akik válás után lakhatás miatt hazakényszerülnek. Onnan kezdve pedig az ismerkedés szinte halott dolog,főleg férfiaknak. De aki felnőttként él idős szülőkkel,azok általában lelkileg megsínylik.
3/70 anonim válasza:
300 ezer forintos nettó fizetésből már el lehet egy bérelt szobába költözni.
4/70 anonim válasza:
Szakítottam, visszaköltöztem édesanyámhoz. Nem rossz a helyzet, de várom már hogy saját helyem legyen :)
Egyik ismerősöm ismerőse viszont tényleg pácban van. A saját szülei bántják érzelmileg, menekülne.
5/70 A kérdező kommentje:
4-es, ő hogy bírja?
Én már nagyon rosszul, a kezdetekben lelkes voltam, hogy új életet kezdek, de az itthoni terror teljesen padlóra tette az idegeim, lelki és fizikai állapotom is. Nem látom a kiutat most már.
aug. 27. 14:19
6/70 anonim válasza:
Mért nem írod meg, hogy mért vagy otthon?
7/70 anonim válasza:
#5 Sokat sír szegény. Most egy hétre oda is cuccol a tesójához a kanapéra
8/70 anonim válasza:
9/70 A kérdező kommentje:
#8 Itt az a mondás anyám részéről, hogy agyonver sodrófával, belémbas.za a kést…
aug. 27. 14:31
10/70 anonim válasza:
Mit csinálnak a szüleid, hogy így ki készítenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!