Valaki, a jelenleg muszájból él a szüleivel, de úgy érzi nem bírja tovább?
Folyamatosan kritizálja a hajam, testem, ruháim, mindenem.
És állandóan meztelenül járkál előttem, iszonyatosan kellemetlen 😭
#28 Valóban nem az, de mint írtam mára egy lehetetlen állapotba kerültem.
Anyám néha fura hangokat ad ki, pl. ha nagy ritkán főz, meg artikulálatlanul hangosan visszanyávog a macskájának, mert az meg állandóan nyávog.
Ha hazajön nekem ki kell menni, de elvárná, hogy ha szatyor van a kezében rohanjak ki azonnal az udvarra és nyissam ki előtte a kiskaput, ha bejön és melege van akkor levetkőzik és csak egy bugyogó van rajta, így mászkál a konyhában, az egész lakásban, fürdés előtt meg meztelenül, de a férjével még csak be sem nyithatnak egymáshoz, ha fürdenek. Ha csak én vagyok itt, sarkig kitárt ajtónál zuhanyzik, meg mindig mondja menjek be ha pisilni kell, mert csak én vagyok olyan szégyellős barom, hogy szeretem ezeket a dolgokat egyedül csinálni. Eleinte csak kellemetlen volt és iszonyú ciki, de már szó szerint hányingerem van tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!