Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valaki, a jelenleg muszájból...

Valaki, a jelenleg muszájból él a szüleivel, de úgy érzi nem bírja tovább?

Figyelt kérdés
Én már rendszeresen öngyilkosságon gondolkodom.
aug. 27. 13:32
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 A kérdező kommentje:

Folyamatosan kritizálja a hajam, testem, ruháim, mindenem.

És állandóan meztelenül járkál előttem, iszonyatosan kellemetlen 😭

aug. 27. 14:49
 22/70 anonim ***** válasza:
95%
Költözz el!!!
aug. 27. 14:50
 23/70 A kérdező kommentje:
Szét akarta cseszni a házasságom is, mindenféle hülyeséget kitalált, egymás ellen akart fordítani minket, a legutóbbi párom direkt nem engedte be még csak az udvarra se… Amikor igen, gyorsan leültette amíg én pakolásztam a szobámban, és elkezdett engem minden sz.rnak elhordani…
aug. 27. 14:56
 24/70 A kérdező kommentje:
Azt hittem egyértelmű a muszáj szó jelentése…
aug. 27. 14:57
 25/70 A kérdező kommentje:
Senki sincs aki támogatna, erőt adna.
aug. 27. 14:58
 26/70 A kérdező kommentje:
Csak a kutyám az oka annak, hogy nem lettem öngyilkos még.
aug. 27. 14:59
 27/70 anonim ***** válasza:
92%
Az állandóan meztelemül jár előttem kitétel erősen megkérdőjelezi a kérdé valódiságát. Különös tekintettel arra, hogy még véletlenül se válaszolsz arra, hogy mért nem költözöl el, viszont minden értelmes válasz le van pirosozva.
aug. 27. 15:03
 28/70 Odüsszeusz92 ***** válasza:
100%
Megértem nagyon kellemetlen ez, de önmagában ez nem megoldhatatlan probléma.
aug. 27. 15:04
 29/70 A kérdező kommentje:

#28 Valóban nem az, de mint írtam mára egy lehetetlen állapotba kerültem.

Anyám néha fura hangokat ad ki, pl. ha nagy ritkán főz, meg artikulálatlanul hangosan visszanyávog a macskájának, mert az meg állandóan nyávog.

Ha hazajön nekem ki kell menni, de elvárná, hogy ha szatyor van a kezében rohanjak ki azonnal az udvarra és nyissam ki előtte a kiskaput, ha bejön és melege van akkor levetkőzik és csak egy bugyogó van rajta, így mászkál a konyhában, az egész lakásban, fürdés előtt meg meztelenül, de a férjével még csak be sem nyithatnak egymáshoz, ha fürdenek. Ha csak én vagyok itt, sarkig kitárt ajtónál zuhanyzik, meg mindig mondja menjek be ha pisilni kell, mert csak én vagyok olyan szégyellős barom, hogy szeretem ezeket a dolgokat egyedül csinálni. Eleinte csak kellemetlen volt és iszonyú ciki, de már szó szerint hányingerem van tőle.

aug. 27. 15:32
 30/70 anonim ***** válasza:
89%
Na jó, kérdező, túltoltad, most még ez a macskának visszanyávogás is (!), elrontottad, pedig egész jól indult.
aug. 27. 15:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!