Ha mindkét szülőmnek kék a szeme, nekem meg barna, és egyáltalán nem hasonlítok az apámra akkor lehet hogy nem az apám a vér szerinti apám (20/F)?
Van egy 17 éves öcsém, ő kék szemű, és nagyon hasonlít apámra . Emellett néhány éve anyám megcsalta apám, de utána ki tudtak békülni, és rendeződött a kapcsolatuk, ezért gondoltam arra hogy lehet esetleg hogy fogantatásom is egy ilyen félrelépés eredménye. Meg utánanéztem, és elvileg két kékszemű embernek nem lehet barnaszemű gyereke:
Na na na!
Ácsi!
Ha valamelyik felmenőd barna szemű, kiüthet teljesen.
Nem kell megijedni azonnal.
Rendszerint nagypapa és nagymama adottságai szoktak, de lehet déditől is.
Két kék szeműnek nem lehet barna szemű gyereke. Nem, még akkor sem, ha a nagyszülők közt van barna szemű.
A kék szemű csak recesszív gént tud örökíteni.
A hajszín, arcforma akármi öröklése meg a szemszín genetikai szabálya két külön dolog...
Kigugliztam "az emberi génkészletben minden gén 2x szerepel."
Jelentsen bármit, lehet barna végigolvasva.
Már miért ne lenne az apád az apád?
Túl sok filmet nézel.
A bátyám egyik ikerlánya nem az apjára hasonlít hanem kiköpött olyan mint én a nagynéni.
Akkor nem az apja az apja?
Hasonlíthatsz te az öregapádra vagy annak az anyjára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!