Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok ha 16 évesen...

Mit szólnátok ha 16 évesen kiderülne ha más a vérszerinti apukátok, és anyukátok tudott róla de titkolta?

Figyelt kérdés
Anyukátok tartotta néha a kapcsolatot a biológiai apukával (viszonyuk is folytatódott) viszont az anyuka a férjével neveli a gyereket, és mindenki azt hiszi ő az apa. Egy 16 éves gyerek hogy tudja ezt feldolgozni? Hogy az anyukaja nem volt öszinte, az apukája pedig nem is volt az valójában.
2023. jan. 8. 14:31
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
80%
Elfogadnám anyám döntését. Főleg ha a nem biológiai apám szeretetben nevelt volna fel. Biztosan meg van az oka, hogy a biológiai apád nincs a képben.
2023. jan. 8. 14:43
 2/45 anonim ***** válasza:
83%
Végre lenne értelme hogy miért vagyok teljesen más mint a szüleim..
2023. jan. 8. 14:48
 3/45 anonim ***** válasza:
93%
Apukám szuper apa. Nem érdekelne, ha kiderülne, hogy nem ő az igazi, én továbbra is őt tartanám apámnak. Nem is lennék kíváncsi egy olyan férfira akinek nem kellettem és nem volt olyan felelőségtelhes, hogy felneveljen.
2023. jan. 8. 14:49
 4/45 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó szerencsére.Az anyuka úgy volt vele hogy a férjével akarja nevelni a gyereket, nem akart elválni, a férj is azt hiszi hogy öve. Csak mellette mással is volt védekezés nélkül rendszeresen. A biologiai apa is nevelte volna ha anyuka úgy akarja, de így beszélték meg.
2023. jan. 8. 15:09
 5/45 anonim ***** válasza:
95%
Örülnék neki, h nem ahhoz a családhoz tartozom amelyikhez azt hittem, h igen. :)
2023. jan. 8. 15:12
 6/45 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem összetörnék lelkileg. Nagyon bántana, hogy anyukám a születésemtől kezdve hazudott, nem csak nekem, a férjének is, akit apának tekintek. A bizalom elveszne anyukám felé.

Az is nagyon bántana, hogy a biológiai apám nem volt rám kíváncsi.

Tuti, hogy pszichológusra lenne szükségem.

2023. jan. 8. 15:14
 7/45 anonim ***** válasza:
92%
#4 ezesetben az anyámban csalódnék és gusztustalannak tartanám. Ha elköltözök, igyekezném minimizálni vele a kapcsolatot.
2023. jan. 8. 15:15
 8/45 anonim ***** válasza:
89%
Ha anyuka mindkét jelölttel volt, honnan tudod fixen, hogy ki az apa?
2023. jan. 8. 15:28
 9/45 anonim ***** válasza:
88%

#8 tette fel a jó kérdést. Anyu kalandozgatásai nyomán bárki lehet az apa. De amúgy ha működik a család, a pótapu jó apu és nincs tragédia a levegőben, akkor ez egy bizarr eset, de azért kezelhető. Nem a sperma teszi az apát, hanem a szeretet, a felelősségvállalás és ilyesmik. Sok elvált gyereket nevelnek pótapák, nincs ebben semmi.

De Anyu elég fura, az már biztos. :)

2023. jan. 8. 15:38
 10/45 anonim ***** válasza:
85%

Azt, hogy anyuka rossz döntést hozott. Ezzel az alaphelyzettel, hogy nem a vérszerinti apja neveli, semmi gond nem lenne, ha a gyerekben kicsi korától tudatosítják a dolgot. Mint pl. örökbefogadásnál sem ajánlják eltitkoli a származását.

Ellenben épp a legsebezhetőbb korban, 16 évesen rázúdítani. Ez óriási hiba. Ennél rosszabbkor nem is lehetne.

2023. jan. 8. 15:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!