Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok ha 16 évesen...

Mit szólnátok ha 16 évesen kiderülne ha más a vérszerinti apukátok, és anyukátok tudott róla de titkolta?

Figyelt kérdés
Anyukátok tartotta néha a kapcsolatot a biológiai apukával (viszonyuk is folytatódott) viszont az anyuka a férjével neveli a gyereket, és mindenki azt hiszi ő az apa. Egy 16 éves gyerek hogy tudja ezt feldolgozni? Hogy az anyukaja nem volt öszinte, az apukája pedig nem is volt az valójában.
2023. jan. 8. 14:31
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
33%

Ez igy annyira nem eletszeru.

Ha az anyuka tutira tudja, hogy nem a ferj, hanem a szereto az apa, akkor az azt jelenti, hogy az adott honapban mondjuk egyszer se volt egyutt a ferjevel.

Hacsak nem vilagi balfasz a ferj, az azert csak feltunik neki, hogy terhes lett az asszony ugy, hogy o nem dugta meg.

2023. jan. 8. 18:00
 22/45 anonim ***** válasza:
90%

Én sajnos apámtól tanultam meg, hogy nem kell ahhoz vérkapcsolat hogy valakit szeressek. Ugyanúgy lehet egy "idegent" is szeretni, mintha családtag lenne és családtagot is utálni, mintha idegen lenne.

Mivel én magamból tudok kiindulni, így a saját gondolataimat írnám le. Mindenképp beszélnék anyukámmal hogy miért nem akarta hogy tudjak az igazi apámról. Lehet nem bánt jól a gyerekekkel, felelőtlen volt vagy akármi. A nevelő apámat pedig ugyanúgy szeretném ahogy eddig. Azzal, hogy nem ő biológiai értelemben az apám nem törlődnek el az emlékek. Legyen az egy biciklizés, esti mese, közös program. Sőt, ha olyan megköszönném neki hogy tudott úgy szeretni, mintha a lánya lennék.

A valódi apukámmal lehet szeretnék egyszer találkozni, csak hogy tudjam milyen. De nem hiszem, hogy szorosabbra fűzném vele a kapcsolatot. Ha eddig nem volt az életem része és nem hiányzott minek?

Hangsúlyozom, ez csak én vagyok és az én hozzáállásom. Lehet más soha többet nem menne az anyja közelébe vagy felkutatná az apját és meg akarja ismerni. Mindenki más.

2023. jan. 8. 18:01
 23/45 A kérdező kommentje:
A kérdésem egyebként nem az volt hogy vajon kié a gyerek. Megosztottam egy törtenetet es a hozzaallasokra voltam kíváncsi. Nem en vagyok a gyerek ebben a sztoriban, se a szülők.
2023. jan. 8. 18:31
 24/45 A kérdező kommentje:
18:01 köszi a korrekt választ, ilyenekre lennék kíváncsi.
2023. jan. 8. 18:32
 25/45 A kérdező kommentje:
Kedces 20# ha már válaszolsz nem artana elolvasni akit írok. A gyerek nem tud semmmit. És nem en vagyok a gyerek.
2023. jan. 8. 18:35
 26/45 anonim ***** válasza:
41%

Akkor te megis ki vagy a storyban?

Ha senki honajd tudsz megis mindenről?

2023. jan. 8. 18:38
 27/45 anonim ***** válasza:
57%
Miért nem azt kérdezed, ki mit szólna, ha a szomszéd macskáját elütné egy autó? Pont annyira eltérő válaszok születnének, mint így. Ahány ember, annyiféle válasz. De nem kell ahhoz ilyen hülyeség, hogy egy nő két pasival van párhuzamosan, de azért tudja, de az apa nem tudja, de a szerető tudja, de a gyerek nem tudja, meg blablabla.
2023. jan. 8. 19:15
 28/45 anonim ***** válasza:
80%
Elfogadnám azt a tényt hogy az a férfi nem az igazi apám akivel 16 éve együtt élek.Anyukamra nem haragudnék és nem lennék másmilyen a kamu apukammal.Igazából ez a legjobb döntés.
2023. jan. 8. 23:08
 29/45 anonim ***** válasza:
89%

Hasonló eset van, rokonoknál. A gyerek pont az anyja szeretőjére hasonlít, gyakorlatilag mintha ikrek lennének. Férj nem tudja, vagy nem akarja tudni, hogy meg csalta az asszony, pedig annak idején az egész falu tudta, látták őket.

Férj szerint a gyerek az övé az egész csak pletyka volt.

Amúgy pont 16 éves, remélem nem egyről beszélünk :D

2023. jan. 9. 00:00
 30/45 anonim ***** válasza:
13%
Bárcsak de sajnos ugyanolyan beteg vagyok mint az apám szóval nincs esély
2023. jan. 9. 05:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!