Mit szólnátok ha 16 évesen kiderülne ha más a vérszerinti apukátok, és anyukátok tudott róla de titkolta?
Figyelt kérdés
Anyukátok tartotta néha a kapcsolatot a biológiai apukával (viszonyuk is folytatódott) viszont az anyuka a férjével neveli a gyereket, és mindenki azt hiszi ő az apa. Egy 16 éves gyerek hogy tudja ezt feldolgozni? Hogy az anyukaja nem volt öszinte, az apukája pedig nem is volt az valójában.2023. jan. 8. 14:31
31/45 A kérdező kommentje:
00:00 annyi a különbség hogy nem falusi az eset 😅
2023. jan. 9. 07:26
32/45 anonim válasza:
Ezzel semmi probléma nem lenne, ha anyuka nem hazudott volna mindenkinek.
Megszakítanám vele a kapcsolatot, ugyanis szerintem rém gusztustalan, hogy anyám mindenkivel összefekszik, és fogalma sincsen, ki az apám.
33/45 anonim válasza:
Jahj babám egy érdekes kb. 80as években végzett felmérés a megkérdezett nők 35-40%-a azt nyilatkozta, hogy vélhetően nem a férje, élettársa a gyerek apja. Kb 15% biztos volt abban, hogy nem attól van a gyerek aki hivatalosan neveli. Kb. 10%-nak fogalma sincs ki az apja, a maradék volt biztos abban, hogy az a genetikai apa, aki a papíron is az.
34/45 anonim válasza:
Én is kalandozgattam akkoriban amikor fogant a fiam, sőt még terhesen is szexeltem a szeretőmmel. Egy ideig fogalmam sem volt, hogy ki az apja. Ahogy egyre idősebb a gyerek kiköpött apósom, így fix, hogy a férjemé.
35/45 anonim válasza:
33-as! Ez undorító és döbbenetes is. :O Ennyi ringyó lenne az országban?
34-es! Gratulálok neked is.
36/45 A kérdező kommentje:
Ezt én sem tudim hogy igaz-e. Amit írtam történet az teljesen, és értelmiségi emberekről van szó, nekem megdöbbentő hogy ilyenekre képesek mások
2023. jan. 10. 07:38
37/45 anonim válasza:
Ja, tehát azt se tudod igaz-e, de azért leírtad. Ha nem is biztos hogy igaz, akkor minek?
38/45 anonim válasza:
Egyébként lehet meglepő, de ilyenek az emberek. Nem tudom hány éves vagy, de majd megtanulod, mekkora szemetek tudnak lenni sokan!
39/45 anonim válasza:
#37 mert érdekli más emberek véleménye mondjuk, még akkor is ha fiktív?
40/45 anonim válasza:
Azt mondod, a gyerek nem tudja. Akkor mégis mit kellene feldolgoznia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!