Vajon a kislánynak eszébe jut még a vérszerinti apja ha 5 éves kora óta nem látta és van egy nevelőapja aki sajátjaként neveli?
Eszébe fog jutni.
Kamaszként vagy fiatal felnőttként talán meg is akarja keresni.
Ettől függetlenül a nevelőapja iránt fog úgy érezni, mint mások az apjuk iránt.
Utolsó kettő (4,5) nagyon jókat írt, miért pontozza le valaki? Főleg, ha saját tapasztalatot ir le... komolyan nem értem.
Szerintem is eszébe jut, kérdései lesznek később, mert egy gyerek sosem fogja megérteni, miért hagyja el az apja (és nekem is van tapasztalatom, és ezt érzem, pedig nem kicsi gyerek voltam már). Valamennyire nyilván hatni fog ez a személyiségére, de ha biztos családi háttérként ott lesztek mögötte, és főleg egy apafigura is, fixen, túl fog tudni lépni rajta.
Én 10 éves koromban ismertem meg az anyámat.Persze vágyt rá hogy lássam párszor találkoztam vele.Nincs tüske szeretem is őt.
A fiam a sajàt apját 14volt mikor látta mindig tudta hogy nem a férjem az apja.
Abban az évben nyári szünetben elment hozzá úgy volt 1hétre 2nap után csalódottan haza jött soha többé nem ment hozzá.Nem ên tiltottam el az apjától ő nem jelentkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!