Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Velem van a gond?! Páromnak...

Velem van a gond?! Páromnak van egy 5 eves fia. Lett egy kozos gyerekunk aki nem lett tervezve. Mondtam megtartom, neki semmi se kotelezo. O megkeresett hogy probaljuk meg a gyereknek legyen csaladja.

Figyelt kérdés

Ő nem vette a nevére a kicsit, mondván en akartam es vallaltam egyedul. Ez oke, de o megkeresett hogy eljunk egyutt. Nekem mai napig rosszul esik hogy o azt mondja hogy o idevett magahoz a gyerekemmel (aki biologiailag az ove)

A nagyobbert birosagra ment hogy tobbet legyen vele (ot sem akarta mikor teherbe esett a volt felesege) Aztan megszerette allitasa szerint. De mai napig ha kepet tesz fel csak a nagyrol es persze az egyik szlogen:hogy o se szol ha az en gyerekem sír....

Nagyon hisztis a nagyfia es ezt akkor mondom hogy ugy sír mint az én 10 hós fiam. Hiába mondom hogy egy csecsemonek hiaba mondanam hogy ne sírjon.

Mindegy, szerinte en oruljek hogy vele lakom es a gyerek az apja mellett lehet es o "felvallalta"

De mivel en se irom ki facera hogy mi egyutt vagyunk es en se teszek ki kozos kepet a nagyfiaval, igy o se tesz ki, hiaba mondom hogy a nagy nem az en gyerekem, neki van anyukaja, mig a kozos gyerekunknek nincs mas apja, egyelőre....

2021. júl. 12. 16:20
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben tuti nem élnék együtt vele, nem is szeretitek egymást ahogy elnézem. Ez így a gyereknek sem éri meg, az apja nem is viselkedik az apjaként, szóval akkor minek él vele? Hogy téged csesztessen?
2021. júl. 12. 16:26
 2/63 anonim ***** válasza:
100%

Irhatunk itt 100 dolgot de az megoldas hogy külön költözni es minimalisra csökkenteni a talalkozasok számát.

Az embernek egy elete van. Hidd el nem erdemes leelni valami hulyevel 10-20 evet es közben szenvedni.

2021. júl. 12. 16:31
 3/63 A kérdező kommentje:

Azt mondja hogy en csesztem el mert behoztam a gyereket a kepbe, holott o ugy akart kozos dontessel. (Gyogyszert szedtem, ugy jott) Meg hogy o kesobb akart. Engem kirugtak 4 hos terhesen, elotte pedig KATA ev voltam, amit a volt fonokom fizetett hogy megussza a magasabb terhek fizeteset. Szoval 40 ezer ft gyest kapok. Anyumek segitenek tapszert es pelenkat venni (tole 3 doboz tapot kertem miota megvan a gyerek)

Igy is azt hallgatom h velem nem er semmit es nem igy kellett volna gyesre mennem ( mintha direkt rugattam vna ki magam....)

Nekem a legrosszabb ez a csorosag, de szerinte es az anyja szerint nekem arany eletem van mer o mindent fizet. Igen a sajat haza rezsijet meg kaja, ok en is itt vagyok, de nekem anyu fizeti a telefonomat es a gyerekkel kapcsolatos kiadasokat is. Sose kerek tole egy ft ot se.

2021. júl. 12. 16:36
 4/63 Metionin ***** válasza:
97%
Kérdés, hogy te mégis mit akarsz ettől az embertől? Szarik rád és szarik a gyerekedre. Neked kellett a gyerek nélküle is, oké. Menj külön, neveld fel egyedül. Mindannyiótoknak jobb lesz.
2021. júl. 12. 16:37
 5/63 A kérdező kommentje:
Ja es szerinte o egy jo apa mert mindent megtesz a fiaert. Igen a nagyobbert. Szerinte ot meg kell menteni mert a volt felesege nem szereti (a gyerek se ragaszkodik az anyjahoz) De ugymond a mi gyerekunknek itt vagyok en es en szeretem es az eleg neki. Mar inkabb nem mondok erre semmit, mert en vagyok a hulye persze.
2021. júl. 12. 16:39
 6/63 anonim ***** válasza:
97%

Ritkán kritizálok másokat, de ne haragudj amit most fogok leírni neked. Téged idézlek " mert en vagyok a hulye ".. Ez nagyon is igaz.

Nem itt kell sírni, hanem összepakolni a te és gyermeked holmiját, és hazaköltözni. Utána rögtön elindítani a gyerektartási igényt az apukával szemben. Legyen már eszed! A pasas hülyére vesz.

2021. júl. 12. 16:44
 7/63 anonim ***** válasza:
97%

Költözz el jó messzire tőle és menj bíróságra a láthatási jog/gyerektartás megállapítása miatt. Az tuti, hogy ő nem fog órákat utazgatni láthatásra, de a pénzt le fogják vonni a fizetéséből. Nyert ügy.

Pénz is több lesz és az életetekből is eltűnik.

2021. júl. 12. 16:47
 8/63 anonim ***** válasza:
92%
Gratulálok a babához.A nagy gyerek el let kapatva,meg nem volt nevelve ez a szülők hibája nem tied.ha nem foglakozik veled és közös babával,minek vagy vele,minek éltek együtt?fel kelene válalnia az apának mindent és mindekijét facebookon is
2021. júl. 12. 16:49
 9/63 anonim válasza:
96%

Kerdezo! Fogyatekos vagy?

Irjak a valaszokat, de te nem is reagalsz, csak irod, irod...

2021. júl. 12. 16:51
 10/63 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg sokkal jobban jársz, ha hazaköltözöl anyádhoz, a gyerek apja meg fizesse szépen a gyerektartást.
2021. júl. 12. 16:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!