Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Velem van a gond?! Páromnak...

Velem van a gond?! Páromnak van egy 5 eves fia. Lett egy kozos gyerekunk aki nem lett tervezve. Mondtam megtartom, neki semmi se kotelezo. O megkeresett hogy probaljuk meg a gyereknek legyen csaladja.

Figyelt kérdés

Ő nem vette a nevére a kicsit, mondván en akartam es vallaltam egyedul. Ez oke, de o megkeresett hogy eljunk egyutt. Nekem mai napig rosszul esik hogy o azt mondja hogy o idevett magahoz a gyerekemmel (aki biologiailag az ove)

A nagyobbert birosagra ment hogy tobbet legyen vele (ot sem akarta mikor teherbe esett a volt felesege) Aztan megszerette allitasa szerint. De mai napig ha kepet tesz fel csak a nagyrol es persze az egyik szlogen:hogy o se szol ha az en gyerekem sír....

Nagyon hisztis a nagyfia es ezt akkor mondom hogy ugy sír mint az én 10 hós fiam. Hiába mondom hogy egy csecsemonek hiaba mondanam hogy ne sírjon.

Mindegy, szerinte en oruljek hogy vele lakom es a gyerek az apja mellett lehet es o "felvallalta"

De mivel en se irom ki facera hogy mi egyutt vagyunk es en se teszek ki kozos kepet a nagyfiaval, igy o se tesz ki, hiaba mondom hogy a nagy nem az en gyerekem, neki van anyukaja, mig a kozos gyerekunknek nincs mas apja, egyelőre....

2021. júl. 12. 16:20
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
100%
Mielöbb menekülni egy iylen embertöl.
2021. júl. 12. 22:26
 52/63 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de az a szoptatás melletti alibigyógyszer. Ha nem akarnak újabb babát, akkor nem olyat kell szedni, vagy alternatív megoldást választani.
2021. júl. 13. 07:55
 53/63 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, nálam már az kiverné a biztosítékot hogy te gyereked, a közösre..
2021. júl. 13. 08:53
 54/63 A kérdező kommentje:
Igen mindig azt mondja hogy neki mar van egy fia, akirol en sose teszek fel kepet, igy o miert rakjon a kozosrol, vagyis ahogy o mondja az en gyerekemrol. Hiaba mondom hogy a nagynak van anyja aki tesz fel rola kepet es en se attol a notol varom az en gyerekemrol keszult kepeket osztogatni....
2021. júl. 13. 09:18
 55/63 anonim ***** válasza:
84%
Komolyan ez a legnagyobb bajotok ki kiről rak fel képet fbra??
2021. júl. 13. 10:07
 56/63 anonim ***** válasza:
100%
Neki ez, úgy tűnik, mert nem látja azt a komoly problémát, ami mögötte van.
2021. júl. 13. 10:32
 57/63 A kérdező kommentje:

Nem, ez csak a kisebbik része a problémábak, de ő ezeket nem veszi problémának. Ő fel van háborodva hogy nemhogy megdicsertem vna hogy de jo kepeket rakott fel a fiarol.

A tobbi problema meg ami nem facebook az ugye szerinte nem problema csak az hogy miattam nem vagyunk egy csalad mert en szerinte feltekeny vagyok a gyerekere....

Uristen mondom, itt fel se kene ilyen meruljon. Az en apammak 5 gyereke van 2 kapcsolatbol, de mindet egyforman szerette es elismerte amig elt :(

2021. júl. 13. 11:02
 58/63 anonim ***** válasza:
100%

Igen, te vagy a hülye, mert eltűröd, hogy semmibe vegyenek. Úgy hogy ő NEM akarta a gyereket, te erőszakoskodtál.

Lehet szépen külön költözni és ellátni őt egyedül.

2021. júl. 13. 11:12
 59/63 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ti nem vagytok család. Nem szeret sem téged, sem a gyereked. Nem is tekinti sajátjának, csak megtűri, hogy nehogy kelljen utána gyerektartást fizetni, te meg jól jössz házicselédnek, csak etetni kell. Te meg tűröd, és valójában tényleg nem érted sem a problémát, sem a valódi helyzeted. Na, majd amikor a gyerek fogja kérdezni, hogy ez miért van, vele miért ilyen, akkor talán kapcsolsz.
2021. júl. 13. 11:29
 60/63 A kérdező kommentje:
Igen o nem akarta a gyereket, mondtam hogy ott az ajto. El is ment majd jott h probaljuk meg legyunk egy csalad o segit h az apja mellett nőjjön fel a gyerek, de nem veszi a nevére mert neki már van. Házi cseléd nem vagyok mert nem kell se főzni se semmit csinálni csak a kicsit ellátni.
2021. júl. 13. 12:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!