Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Velem van a gond?! Páromnak...

Velem van a gond?! Páromnak van egy 5 eves fia. Lett egy kozos gyerekunk aki nem lett tervezve. Mondtam megtartom, neki semmi se kotelezo. O megkeresett hogy probaljuk meg a gyereknek legyen csaladja.

Figyelt kérdés

Ő nem vette a nevére a kicsit, mondván en akartam es vallaltam egyedul. Ez oke, de o megkeresett hogy eljunk egyutt. Nekem mai napig rosszul esik hogy o azt mondja hogy o idevett magahoz a gyerekemmel (aki biologiailag az ove)

A nagyobbert birosagra ment hogy tobbet legyen vele (ot sem akarta mikor teherbe esett a volt felesege) Aztan megszerette allitasa szerint. De mai napig ha kepet tesz fel csak a nagyrol es persze az egyik szlogen:hogy o se szol ha az en gyerekem sír....

Nagyon hisztis a nagyfia es ezt akkor mondom hogy ugy sír mint az én 10 hós fiam. Hiába mondom hogy egy csecsemonek hiaba mondanam hogy ne sírjon.

Mindegy, szerinte en oruljek hogy vele lakom es a gyerek az apja mellett lehet es o "felvallalta"

De mivel en se irom ki facera hogy mi egyutt vagyunk es en se teszek ki kozos kepet a nagyfiaval, igy o se tesz ki, hiaba mondom hogy a nagy nem az en gyerekem, neki van anyukaja, mig a kozos gyerekunknek nincs mas apja, egyelőre....

2021. júl. 12. 16:20
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 Savlekotő ***** válasza:
93%
Azért vett oda h ne kelljen fizetni rá is,meg legyen egy buta szolgája mert se eszed se önbecsülésed baltával mosok ablakot talán tisztán látod majd..
2021. júl. 12. 17:50
 22/63 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább a gyerekkel cseszel ki és magaddal. Pszichésen nyírod ki szegény gyereket, aki pontosan érezni fogja, hogy tojik rá az apja és nem fogja érteni ,hogy miért. Magát fogja hibáztatni , összezavarodik. Rád is érvényes ez annyiban, hogy lelkileg te is tönkremész, nemcsak a gyerek. Miért teszed tönkre magatokat ezzel a selejt pasival? Lépj tovább és kérj gyderektartást. Bennem az is felmerült, hogy pont azért "vett oda" hogy megússza a gyer.tartást- ez neki így jár a legkisebb költséggel.
2021. júl. 12. 17:51
 23/63 anonim ***** válasza:
100%

"Mondtam megtartom, neki semmi se kotelezo."

Ezt így ide leírtad mindjárt az elejére vastag betűkkel. Akkor meg mi a bajod? Gyereket vállaltál egyedül a 40 ezer forintos bevételedre, ehhez csak gratulálni lehet. Örülj neki, hogy ez a faszi legalább etet. Háborgás helyett meg el lehet költözni. Gyerektartást megigényelni, és a probléma megoldva. Nem is értem, mi a kérdés.

2021. júl. 12. 18:16
 24/63 anonim ***** válasza:
100%
Durva a 23as, de igaza van.
2021. júl. 12. 18:25
 25/63 A kérdező kommentje:
Utolsó! Úgy vállaltam gyereket, hogy dolgoztam. Párom lelepett mikor megtudta a terhesseget. Volt fonokom megigerte hogy lesz munkam, majd ra 3 honapra kirugott. De parom mar ra egy honapra jelentkezett miutan lelepett. Szoval en nem direkt 40 ezerre akartam szulni.
2021. júl. 12. 18:26
 26/63 anonim ***** válasza:
90%

Engem igazán érdekelne 4 hónapos terhesen hogyan rúgtak ki? Gyesed biztosan nem 40 ezer ft..

Max gyed de akkor el nem tudom képzelni ugyan mennyi alamizsna volt a fizud..

Te döntöttél úgy, hogy a semmire megtartod.🤷‍♀️

Komolyan még 2021-ben ott tartunk, hpgy ki mi a szart posztol lájkol facsén? - MINT A DEDOBAN

Te akartál egy pöcstől gyereket, szagold amit szakítottál 🤷‍♀️

2021. júl. 12. 18:28
 27/63 anonim ***** válasza:
91%
Terhesen ki se rúghatott volna.
2021. júl. 12. 18:29
 28/63 A kérdező kommentje:
13 eve dolgoztam. Az utolso helyemen KATA ev vallalkozokent alkalmazott a volt fonokom, hogy kevesebbet kelljen fizetnie utanam. Aztan tavaly februarban szoltam hogy terhes vagyok, atjelentett 8 orara majd aprilisban kirugott es igen megtehette arra hivatkozva hogy papiron proba idos vagyok es virus is van.
2021. júl. 12. 18:30
 29/63 anonim ***** válasza:
77%
Gyed, csed miért nem jár akkor?
2021. júl. 12. 18:31
 30/63 A kérdező kommentje:
180 ezer ft os fizum volt, kicsivel jobban kapnek ha a pöcs fonok nem rug ki. De ugye ember tervez....
2021. júl. 12. 18:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!