Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Velem van a gond?! Páromnak...

Velem van a gond?! Páromnak van egy 5 eves fia. Lett egy kozos gyerekunk aki nem lett tervezve. Mondtam megtartom, neki semmi se kotelezo. O megkeresett hogy probaljuk meg a gyereknek legyen csaladja.

Figyelt kérdés

Ő nem vette a nevére a kicsit, mondván en akartam es vallaltam egyedul. Ez oke, de o megkeresett hogy eljunk egyutt. Nekem mai napig rosszul esik hogy o azt mondja hogy o idevett magahoz a gyerekemmel (aki biologiailag az ove)

A nagyobbert birosagra ment hogy tobbet legyen vele (ot sem akarta mikor teherbe esett a volt felesege) Aztan megszerette allitasa szerint. De mai napig ha kepet tesz fel csak a nagyrol es persze az egyik szlogen:hogy o se szol ha az en gyerekem sír....

Nagyon hisztis a nagyfia es ezt akkor mondom hogy ugy sír mint az én 10 hós fiam. Hiába mondom hogy egy csecsemonek hiaba mondanam hogy ne sírjon.

Mindegy, szerinte en oruljek hogy vele lakom es a gyerek az apja mellett lehet es o "felvallalta"

De mivel en se irom ki facera hogy mi egyutt vagyunk es en se teszek ki kozos kepet a nagyfiaval, igy o se tesz ki, hiaba mondom hogy a nagy nem az en gyerekem, neki van anyukaja, mig a kozos gyerekunknek nincs mas apja, egyelőre....

2021. júl. 12. 16:20
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
83%
☝️ na itt van a kutya elásva. miért írtál alá próbaidős szerződést?
2021. júl. 12. 18:33
 32/63 A kérdező kommentje:
Mondom hogy nem voltam bejelentve rendesen a terhesseget megelozo evben.
2021. júl. 12. 18:34
 33/63 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem rúgnak ki, dolgozni akkor sem tudsz legalább másfél évig. Amit arra az időre kapsz, abból nem lehet gyereket eltartani. A párod meg abszolút megbízhatatlan, ezt észre kellett, hogy vedd. Főleg az ilyen esetekre érvényes a mondás, hogy akkor vállalj gyereket, ha egyedül is el tudod tartani.

De most már mindegy. A szeretetet nem tudod tőle kierőszakolni. Nem ő az első férfi, akit nem érdekel a saját gyereke.

2021. júl. 12. 18:34
 34/63 A kérdező kommentje:
Uristen....nem irtam ala probaidos szerzodest....3 honapon belul probaido van, igy repulhetsz
2021. júl. 12. 18:35
 35/63 anonim ***** válasza:
92%
Ne fecséreld az idődet egy ilyen emberre. Oda se költöztem volna hozzá, nem való apának de még társnak sem.
2021. júl. 12. 18:37
 36/63 anonim ***** válasza:
88%
Akkor mégis hogy jelentett át a tudtodon kívül? Vagy ha így volt, miért nem vitted tovább az ügyet?
2021. júl. 12. 18:37
 37/63 A kérdező kommentje:
Atjelentett rendes 8 oraba majd kirugott. Ezen mi nem ertheto? Penz nelkul meg hiaba mentem munkaugyi jogaszhoz meg navhoz, kb leszarták.
2021. júl. 12. 18:41
 38/63 Metionin ***** válasza:
100%
És ilyen helyzetben mi a jófrancért kellett vállalni a gyereket? Tudod hogy nincs megfelelő apa, nincs megfelelő anyagi háttér, mégis szülsz. Oké, magánügyed, neked kellett mindenáron a gyerek pedig tudtad, hogy az apjának nem kell. Írod, hogy neki semmi se kötelező. Akkor miért költöztél hozzá? Szerencsétlen gyerek szopik miattatok.
2021. júl. 12. 18:48
 39/63 A kérdező kommentje:
4 hós terhesen maradtam szarban anyagilag. A fonokom komplett abortusz ellenes beszedet tartott, hogy o majd segit lesz munka.
2021. júl. 12. 19:15
 40/63 anonim ***** válasza:
100%
4 hónapos voltál és abortusz ellenes beszédet tartott? Akkor már el sem vetethetted volna...
2021. júl. 12. 19:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!