Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám felvenni a...

Hogyan tudnám felvenni a kapcsolatot a vérszerinti apukámmal?

Figyelt kérdés

Nem ismerem de a nevét tudom és egy községben lakunk de ez nemrég derült ki. A felesége irt rám instagramon, hogy az ő férjének is ez a vezetékneve stb és így derült ki hogy ugyanúgy hívják mint az én apukámat. Mivel elég ritka vezetéknév így kb 80% hogy ő az. Viszont amikor kérdezte anyukám keresztnevét azt írta a felesége hogy nem volt ilyen nevü barátnője a férjének. Aztán kb 1 hónap múlva rám írt az első házasságából született lánya a férfinak hogy mesélte neki az apja felesége és hogy tök durva mert tényleg ritka vezetéknév és hasonlítok rá.

Azóta mindenemet lájkol a felesége meg néha ír is szíveket a képeimre stb…

Anyából sajnos nem tudok többet kiszedni nem akar róla beszélni annyit tudok, hogy csak becsúsztam anno és nem volt komoly kapcsolatuk az apukámmal aki nem is tud rólam.

Szerintetek lehet hogy tényleg ő és mivel csak kalandból lettem nem is emlékszik anyára keresztnévről?

Hogy tudnék kicsit kérdezősködni a feleségénél vagy valami ilyesmi ami nem tolakodó?

21 éves lány vagyok amúgy.

2023. márc. 30. 11:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha apukád nevét viseled, akkor nyilván tud rólad, mert apai elismerő nyilatkozatot kellett ehhez tennie. Ha kapcsolatban vagy a feleségével, beszéljetek meg egy találkozót.
2023. márc. 30. 12:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a feleség leállhatna, ugyanis apád nyilvánvalóan nem akar tudni rólad, különben tartaná a kapcsolatot veled.

Egy a nevetek, ő a nevére vett, ergo tudja, hol élsz, etc, csak nem akar kapcsolatot veled.

Ilyen egyszerű a dolog.

2023. márc. 30. 15:12
 3/3 anonim ***** válasza:
51%
Anyud tudna erröl cska ifnot adni.
2023. márc. 30. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!