Nekik vagy nekem illene ezt?
2016 óta élek külföldön (volt azért hosszabb időszakon keresztül Mao-n laktam) és külföldi tartózkodásom során minden alkalommal én hívtam szüleimet telefonon, hogy miujsag.
Viszont egyre inkább azt érzem valamiért hogy ha nagyon érdeklik miujsag velem, akkor felhívnak. Édesanyám Messengeren is tud hívni, édesapám meg telefonszamon.
6-an vagyunk testvérek és ebből 2 van, akik más-mas településen élnek, legidősebb meg külföldön. Eme tesoim nem érdeklődnek telefonon, hanem szüleim hívják őket mindig (ezt nekem mindig megemlítik, szóba hozzák telefonban, hogy "Ha én nem keresem őket akkor soha nem érdeklődnek, csak ha látogatóban vannak!" (Aminek nyilvánvalóan oka van, csak sajnos nem veszik ezt észre). Kivétel, a legidősebbet, aki külföldön él. Ő mindig hívja telon mindkettejüket.
Mit gondoltok erről ?
Azt megjegyzem elég traumatikus légkörben/körülmények kozott nőttünk fel mindnyájan. Diszfunkcionalis múlttal, instabilitással. Szüleim 5 éves koromban elváltak, mivel alkoholista apám (sokáig ivott) többször volt hogy kezet emelt/ütötte édesanyámat anno.
De milyen válaszokat vársz még?
Próbálod mahadnak bemesélni, hogy érdekled a szüleidet, csak....
Nincs csak. Ha érdekelné őket, mi van veled, keresnének. Nem keresnek, mert nekik az is mindegy igazából, ha nem tudnak rólad, nem izgatja őket annyira, hogy felhívjanak. Pont. Ez az igazság, amit nem alarsz bel@tni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!