Új szomszédaink lettek. Ciki-e ha én megyek át ismerkedni, bemutatkozni? Nekik illene?
Figyelt kérdés
2022. aug. 2. 14:24
1/9 anonim válasza:
Nekik illene. Nem ciki, ahogy érzed.
2/9 anonim válasza:
Ahogy érzed. Mi például a beköltözés napján szóltunk nekik, hogy ha gondolják, jöjjenek át egy kávéra, hiszen még biztos nem pakolták ki a kávéfőzőt, de ha úgy akarják, akkor lefőzök nekik egy nagy adagot, és beleteszem egy termoszba. Vagy szóljanak, mire van szükségük.
Átjöttek egy gyors kávéra, azzal letudtuk az ismerkedést, azóta is jóban vagyunk.
3/9 anonim válasza:
Én vagyok az egyetlen aki abszolút nem igényli az ilyesmit?
Nekem a szomszédokkal annyi viszony bőven elég, hogy köszönünk egymásnak, és kész.
4/9 anonim válasza:
Ha van olyan szándék bármelyikőtökben, hogy haverkodni akar a másik féllel, akkor mindegy, ki kezdi. De ha nincs, akkor kelleni sem kell.
5/9 anonim válasza:
Megprobalhatod, de sokan nem vevok erre. Van eleg dolguk meg haverjuk. En fel se ismerem utcan a szomszedaim
6/9 anonim válasza:
Nem tudom, mi nem barátkozunk senkivel, utáljuk az összes szomszédot.
7/9 anonim válasza:
Illene?
Miért? Én sem csengettem be a szomszédokhoz. Hát hogyne - pláne majd munkaidő után vagy hétvégén, amikor mindenki pihenne, nem jópofizna egy idegennel. Köszönünk egymásnak aztán ennyi.
8/9 anonim válasza:
Szerintem hagyd őket békén. A franc se kiváncsi egy karenre😄
9/9 anonim válasza:
Én faluba költöztem, de még itt se divat már ez a szomszédolás. Városon meg anyám pl azt se tudja ki a szembe szomszédja. Egyszer ha látta 10 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!