Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Új szomszédaink lettek....

Új szomszédaink lettek. Ciki-e ha én megyek át ismerkedni, bemutatkozni? Nekik illene?

Figyelt kérdés
2022. aug. 2. 14:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekik illene. Nem ciki, ahogy érzed.
2022. aug. 2. 14:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy érzed. Mi például a beköltözés napján szóltunk nekik, hogy ha gondolják, jöjjenek át egy kávéra, hiszen még biztos nem pakolták ki a kávéfőzőt, de ha úgy akarják, akkor lefőzök nekik egy nagy adagot, és beleteszem egy termoszba. Vagy szóljanak, mire van szükségük.

Átjöttek egy gyors kávéra, azzal letudtuk az ismerkedést, azóta is jóban vagyunk.

2022. aug. 2. 14:35
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Én vagyok az egyetlen aki abszolút nem igényli az ilyesmit?

Nekem a szomszédokkal annyi viszony bőven elég, hogy köszönünk egymásnak, és kész.

2022. aug. 2. 15:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van olyan szándék bármelyikőtökben, hogy haverkodni akar a másik féllel, akkor mindegy, ki kezdi. De ha nincs, akkor kelleni sem kell.
2022. aug. 2. 15:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Megprobalhatod, de sokan nem vevok erre. Van eleg dolguk meg haverjuk. En fel se ismerem utcan a szomszedaim
2022. aug. 2. 21:15
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom, mi nem barátkozunk senkivel, utáljuk az összes szomszédot.
2022. aug. 2. 21:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Illene?

Miért? Én sem csengettem be a szomszédokhoz. Hát hogyne - pláne majd munkaidő után vagy hétvégén, amikor mindenki pihenne, nem jópofizna egy idegennel. Köszönünk egymásnak aztán ennyi.

2022. aug. 3. 14:15
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem hagyd őket békén. A franc se kiváncsi egy karenre😄
2022. aug. 3. 15:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Én faluba költöztem, de még itt se divat már ez a szomszédolás. Városon meg anyám pl azt se tudja ki a szembe szomszédja. Egyszer ha látta 10 év alatt.
2022. aug. 4. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!