A mi szomszédaink túl hangosak, vagy ez normális lenne?
Vidéken sem sokkal jobb, nálunk egész álló nap nyitják-csukják a kaput , ami nagyon hangos; érkezéskor dudálás van, mert nehéz kiszállni a kocsiból kinyitni a kaput, mindemellett egész nap megy az ordítozás, merthát csak úgy tudnak beszélgetni kint az udvaron ugyebár. Leginkább akkor baromi bosszantó, amikor próbálnám altatni a gyerekeket és konkrétan az ablakunk alatt megy a műsor.
Egyébként te próbáltál már velük beszélni erről, megkérni őket, hogy fogják kicsit vissza magukat?
Én is éltem panelba, 20 évig, ott nőttem fel. Mielőtt költöztünk, de megszületett már a fiam, nálunk konkrétan kérdezték a szomszédok, hogy amúgy van baba, mert olyan halk, hogy hallani sem lehet :D (nyilván ez baba függő)
Viszont a falszomszédunk nemi aktusait minden egyes (!) éjszaka végig kísérhettük, a sikoltástól kezdve minden is volt. Szerencsére csak albérlők voltak, és mire odáig jutottunk, hogy felkeressük a tulajt elmentek...
Nem, nem normális. Anno nekem is ugynez volt felettem. Hiába szóltam, hiába kértem birtokvédelmet le se szarta a jegyző.
Aztán a nyomorék családot kilakoltatták szerencsére.
Sajnos az ilyen esetekben nem sokat lehet tenni. (törvényes úton)
A nem törvényes részekre nem térek ki.
Öszintén, ki az aki NAPONTA húzogatja a bútorokat?
Meg nem feltétlen a gyerek jár hangosan, ha rossz az épületszerkezet, akkor minden lépés áthallatszik és sokkal hangosabban, mint a valóság.
Emellett egy kisgyerektöl nem elvárható, hogy egész nap üljön, az normális, ha mászkál.
Emellett reggel 6-kor már teljesen normális, hogy az emberek felkelnek és élnek! A többség ilyenkor már indul munkába, nem pedig fekszik az ágyában.
A családi házashoz ott van még a kutyafalka minden háznál, mert az kötelezően kell. Kikúrják a kertbe, sétáltatás nuku, kutyu megőrül és éjjel-nappal megy az ugatás. Jön valaki? Vauvau. Macska sétál az úttesten? Vauvau. Elkezd ugatni 2 km-re egy másik kutya? Vauvau! Nappal nincsenek lemozgatva és unalmukban alszanak, éjjel meg megy a koncert.
Vidéki friss levegőre vágytál? Elb@sztad, mert helyette begyújtanak mindennel, ami van: műanyag, kerti szék, gumi, kukoricacsuhé, toll, régi ruhák, vizes forgács, ami csak befér a kazánajtón. Nyár van? Nem baj, akkor meggyújta a kertben éjjel.
Tök jó is egy családi ház! Egy szántóföld kellős közepén (ahol csak a cigányok törnek be hetente).
Ehhez képest egy kis tologatás, kiabálás és trappolás igazán nem nagy dolog.
"A lèpcsőházban fennhangon beszélgetnek a szülők."
Hát ha ezen is fennakadsz, akkor a te készülékedben (is) van hiba.
Szerintem nem illik ordibálni a lépcsőházban. Kb ennyi.
Nem rendezik át a szobát, hanem lehet hallani, hogy húzzák a széket, csikorgatják, nem emelik meg.
A gyerek pedig csatalóként rohangál, hallom ahogyan gyorsan szedi a kis lábait, nem sétál. Dübörög és zuhog. Van a háznak udvara, ki lehet oda vinni lefárasztani a kicsit, ők pedig mondjuk beszélhetnének normális hangerősségen. Érdekes, a többi szomszédot nem hallom...
Téglaház!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!