Orbán Viktornak több államfő, miniszterelnök, volt miniszterelnök gratulált, viszont a "nagyok" közül még egy sem, miért? Illene nekik is, nem?
Figyelt kérdés
Tegnap végigolvastam, hogy kik, de én Boris Jonhsont, vagy Macront, vagy Bident nem olvastam. Ha nem gratuláltak, az nagyon kicsinyes, ezt illene megtenni, mi bajuk van, csak szimplán bunkók?2022. ápr. 5. 10:38
1/23 anonim válasza:
Vagy csak nem írják meg az összeset.
3/23 anonim válasza:
BoJonak billeg a feje felett a palló, mindenki utálja, Macron szar hogy nehogy Z nyerjen, Biden meg azt se tudja hol van + ő csalással nyert.
Szerinted ezek fognak gratulálni?
4/23 anonim válasza:
Biden azt se tudja hogy elnök,mármint hogy ő egy elnök.
5/23 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, a németek sem.
(Tényleg tegnap este itt nézegettem).
Szóval az EU nagyjai nem...
2022. ápr. 5. 10:43
6/23 anonim válasza:
Attól hogy a média nem hozta le még gratulálhattak. Eddig csak azt hozta le hogy a gazdája gratulált.
7/23 anonim válasza:
Biden arra sem emlékszik, hogy kivel beszél (lásd Ausztrál miniszterelnök [link] 😃)
8/23 anonim válasza:
Utál minket az egész EU, már alig várják, hogy pezsgőt bonthassanak Orbán kilépésére. Tőlük kéne gratulációt várni?
9/23 A kérdező kommentje:
8-as, de szerinted ebbe érzelmeket is visznek, szóval nem az van, hogy felveszi a pléhpofát, és gratulál (közben gondol, amit akar)?
2022. ápr. 5. 10:48
10/23 anonim válasza:
Aztán mihez gratuláljanak? Hogy Sorosozik-Gyurcsányozik a nép meg van annyira hülye hogy beveszi? Ők is tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!