Jogos, hogy zavar, hogy anyukam nem látogat meg?
Sziasztok.
Fél éves babám van és anyukám dajka, van 50 nap szabadsága. Most pl. 2 hetet otthon volt.
Sajnos messze lakunk egymástól.
Borsod-vas megye távolság.
Én mindig 4 hetente haza látogatok autóval párommal és babánkk, hisz szét unom magamat sokszor otthon ülve és nagyon jól esik haza menni a családomhoz. Anyósomékat napmintnap látom és hiányozni szokott sokszor a saját családom, hisz rettentő messze vannak.
Míg nem volt babám én ugyanúgy havonta sokszor egymagam haza vonatoztam vagy éppen amikor kedvem volt vagy ha párom egész hétvégén oda volt.
Azonban rosszul esik, hogy anyukám nem ül vonatra. Az évben 2x voltak. Egyszer mikor megszületett meg egyszer mikor volt a keresztelő. Akkor keresztelő hetén hamarabb levonatozott, de azonkívül nem.
Mikor kérdezem miért azt mondja, hogy azért mert nagyon meleg van és a kertben muszáj öntözni a zöldséget, gyümölcsöt, illetve folyton érik valami, amit szüretelni kell. Hatalmas kertjük van, hatalmas veteményessel..
Aztán sokszor rosszul esik, hogy mikor otthon van egy hetet pl. Szabin mondja, hogy neki sosincs segítsége meg milyen rossz neki, hogy egymaga kell szedje ezt a rengeteg meggyet, cseresznyét stb. Meg milyen rossz egyedül
Hát nem akarom mondani, de nekem is rossz sokszor, hogy csak én meg a baba vagyok és szívesen hazamennék, ha tudnék, de babával én már nem tudom megtenni, amit eddig megtudtam, hogy utazok amikor csak akarok.
Egyébként ott lakik tesóm, neki is pici babája van és ö sokszor van anyánál. Tesóm anyósa messze lakik, abban a megyében, ahol én, de ő is megy havonta meglátogatni az unokáját. Ugyanazt a távot teszi meg.
Köszönöm, hogy kiírhattam a bánatomat. :(
Bocs, anyukádnak kötelességei vannak, kutya, ráadásul apáddal is csak hétvégén találkozhat...
Miért kellene ezek után hozzád járkálnia 2-3 hetente, amikor nincs ilyenre ideje?
Tudod, állatot 10-20 évre vállal az ember, ami nem szűnik meg azzal létezni, hogy valakinek gyereke született és jön a "mérnem látogatsz sűrűbben?"-hiszti.
Menjetek ti, ha annyira hiányzik, de ne várd el, hogy ő mindent dobjon el, mert te babáztál.
Most pl. 2 hetet otthon volt. Apukám külföldön dolgozik, így nem volt otthon augusztus 20.-án, már vasárnap visszament dolgozni.
Anyukám egymaga volt. Én és a párom is szívesen láttuk volna anyukámat, azonban mi nem mentünk most le, mert mint írtam havi 1x szoktunk és az majd 2 hét múlva lesz, mert így jön ki.
Aztán inkább volt egyedül, mint hogy leutazott volna. Szomorkodott is nagyon.
Sokszor mondja költözzünk oda, mert van hely a házukba, de mi nem rég vettünk sajàt házat a párom falujában, párom innen nem kíván elmenni.
Testvérem anyósa itt lakik, ahol mi, ő ott töltötte az aug. 20-at, ott volt egy hetet. Tesóm is kisbabás és ő amúgy csak évben 1x jön ide, ő nem utaztatja a babáját.
Mondtam is anyukámnak, hogy rossz érzés nekem, hogy nem vagyok neki eléggé fontos, mert míg nem volt babám 2-3 hetente is lementem egy másfél napért, ő meg inkább egyedül van szabin hètköznap(mert apa dolgozik) és ünnepkor, mint hogy lejöjjön.
Erre csak elsírta magát és ezert utálom neki mondani, mert fáj neki az igazság és csak fájdalmag okozok neki ezzel, mert van vagy száz fája, mert apám bele van őrülve a kertbe és rengeteg mindent ültetett és anyukám nem is bírja már, hogy sose kapcsolódhat ki.
"Erre csak elsírta magát és ezert utálom neki mondani, mert fáj neki az igazság és csak fájdalmag okozok neki ezzel"
És? Ő is fájdalmat okoz neked, és mégsem érdekli annyira, hogy változtasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!