Nagyon zavar, amikor anyukám iszik, mit tegyek? Próbálok vele nem foglalkozni.
Anyukám hetente mondjuk heti 2-3 alkalommal, nyáron volt hogy heti 6 nap esténként megiszik akár 5-6 doboz sört.
Emiatt olyan fura vidám hangulatba kerül. Néha átesik a holtponton és akkor meg hirtelen rámmordul, kiszámíthatatlan lesz a hangulata.
Ami idegesít, hogy ilyenkor többször elmond valamit, amit én mondok, azt meg elfelejti.
Annyira nem tudom ilyenkor tisztelni, inkább megfürdök és elvonulok a szobámba.
Már a sörös doboz szisszenésétől összerándul a gyomrom. A baj, hogy ő is meg édesapám is túlsúlyosak, mindig mondják hogy ez meg az fáj, de nem változtatnának az életmódon, aminek alapja szerintem az alkohol elhagyása lenne. Mi a véleményetek, mit tehetnék?
Erre nem lehet mit mondani.
Nagyon sajnálom. Téged azért ellátnak rendesen gondolom, mert erre nem tértél ki. Ha felnősz, akkor majd úgy élsz, ahogy neked tetszik, de most semmit nem tudsz tenni a beszélgetésen kívül, és az sajnos nem fog hatni.
"Próbálok vele nem foglalkozni."
Sajnos talán ez a legjobb, amit tehetsz.
Viszont ha bármi más gond van, netán erőszakosak lesznek, nem gondoskodnak rólad, akkor szólj valakinek, akiben megbízol. Tanár, rokon, osztályfőnők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!