Jogosan zavar, amit a fiam csinál?
Sosem szóltam bele a szerelmi életébe, de most kicsit zavar, amit csinál.
Márciusban lesz 18 éves, de eddig csak egy barátnőjét mutatta be pedig tudom, hogy több is volt. Ezzel a lánnyal félévig járt, múlthéten lett vége. A lány sosem aludt nálunk és ritkán is jött, mert szigorú szülei vannak.
A fiamat úgy láttam kicsit sem viseli meg a szakításuk. Aztán szombaton el is ment bulizni (míg a lánnyal járt sosem ment) és a legnagyobb meglepetésemre egy másik lánnyal jött haza. Egy pillanatra láttam, amikor vasárnap reggel kikisérte.Nagyon ismerős volt, de mikor megkérdeztem a fiamat, hogy ő az új barátnője? Azt a választ kaptam, hogy: "Dehogyis, a buliban szedtem fel.. csak egy éjszakás csaj."
Nagyon ledöbbentem és megkértem, hogy ne hozzon fel minden féle lányokat.
De vasárnapóta olyan furcsán viselkedett, folyton telefonált és a megszokottnál sokkal jobb volt a kedve.
Tegnap délután mikor haza jöttem pedig itt volt azaz "egy éjszakás lány." Igazából egyáltalán nem úgy tűnt, mint aki csak az lenni, mivel a szemem láttára csókolóztak, ölelgették, puszilgatták egymást.
Ma reggel mégis azt mondta a fiam, hogy későn fog hazaérni, mert délután Dórival találkozik.(Dóri a volt barátnője)
Nem kérdeztem tőle semmit, de egyszerűen nem értem miért viselkedik így. Sose volt ilyen "nőcsábász", most mégis úgy tűnik két vasat tart a tűzben.
Közben már arra is rájöttem, hogy honnan volt a másik lány annyira ismerős.Egy osztályba jártak általános iskolába, sőt valószínű, hogy ez a lány több volt neki akkoriban is, mint egy sima osztálytárs. De akkor miért hazudott nekem?Nagyon sokat változott a lány, de nem gondolhatta a fiam, hogy nem ismerem fel.
Arra lennék kiváncsi, hogy Titeket nem zavarna, ha a fiatok így viselkedne?
"De akkor miért hazudott nekem?"
Azt gondolhatta, hogy aki kíváncsi, hamar megöregszik. Ezt akarta elkerülni.
A magánéleti részébe ne szólj bele, majd kitapasztalja ő azt a maga kárán, miért nem jó két nőt szédíteni. Azok a lányok sem hülyék, elég hamar rájön legalább az egyik, hogy mi a helyzet, és a zöldfülű "casanova" a két szék közé fog huppanni. :) Minden baromságától nem védheted meg a gyereket, a hülyeségek is a tanulási folyamat részei.
Abba viszont lehet beleszólásod, kiket és mikor enged be a lakásotokba. Szerintem az a minimum részéről, hogy megkérdezi, hozhat-e fel valakit éjszakára. Nem motel a családi otthon, hogy egyéjszakás kapcsolatokat ott rendezzen le az ember. Egy komoly barátnő más, de azért buliból hazacipelni lányokat a szülők lakásába szerintem elég modortalan dolog.
Sok fiú úgy próbál meg elfeledni egy szakítást, hogy mindenféle csajozási akcióba kezdenek.
Persze az ex-szel néha vmi ok folytán találkozni kell, bármit megbeszélni, de ott le is záródik a kapcsolat.
Ez a gyerek a te nevelésed... nem gondolom, hogy magadat hibáztatod, hogy ilyen lett, igaz? Pedig...
nézd, 18 éves. Én sem tapsolnék, ha ilyen lenne a fiam (lányom van...), de ha nem tanítottad meg neki, hogy tisztelje már annyira a lányokat, hogy használja és eldoja őket, akkor nem értem, miért vagy felháborodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!