Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan zavar, amit a fiam...

Jogosan zavar, amit a fiam csinál?

Figyelt kérdés

Sosem szóltam bele a szerelmi életébe, de most kicsit zavar, amit csinál.

Márciusban lesz 18 éves, de eddig csak egy barátnőjét mutatta be pedig tudom, hogy több is volt. Ezzel a lánnyal félévig járt, múlthéten lett vége. A lány sosem aludt nálunk és ritkán is jött, mert szigorú szülei vannak.

A fiamat úgy láttam kicsit sem viseli meg a szakításuk. Aztán szombaton el is ment bulizni (míg a lánnyal járt sosem ment) és a legnagyobb meglepetésemre egy másik lánnyal jött haza. Egy pillanatra láttam, amikor vasárnap reggel kikisérte.Nagyon ismerős volt, de mikor megkérdeztem a fiamat, hogy ő az új barátnője? Azt a választ kaptam, hogy: "Dehogyis, a buliban szedtem fel.. csak egy éjszakás csaj."

Nagyon ledöbbentem és megkértem, hogy ne hozzon fel minden féle lányokat.

De vasárnapóta olyan furcsán viselkedett, folyton telefonált és a megszokottnál sokkal jobb volt a kedve.

Tegnap délután mikor haza jöttem pedig itt volt azaz "egy éjszakás lány." Igazából egyáltalán nem úgy tűnt, mint aki csak az lenni, mivel a szemem láttára csókolóztak, ölelgették, puszilgatták egymást.

Ma reggel mégis azt mondta a fiam, hogy későn fog hazaérni, mert délután Dórival találkozik.(Dóri a volt barátnője)

Nem kérdeztem tőle semmit, de egyszerűen nem értem miért viselkedik így. Sose volt ilyen "nőcsábász", most mégis úgy tűnik két vasat tart a tűzben.

Közben már arra is rájöttem, hogy honnan volt a másik lány annyira ismerős.Egy osztályba jártak általános iskolába, sőt valószínű, hogy ez a lány több volt neki akkoriban is, mint egy sima osztálytárs. De akkor miért hazudott nekem?Nagyon sokat változott a lány, de nem gondolhatta a fiam, hogy nem ismerem fel.

Arra lennék kiváncsi, hogy Titeket nem zavarna, ha a fiatok így viselkedne?

2014. dec. 17. 10:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
49%
engem nem zavarna, max 2 év és elmúlik ez a korszak :)
2014. dec. 17. 10:47
 2/14 anonim ***** válasza:
32%
Téged minden zavarna, amit a fiad tesz. Neked ugye nincs férjed? Nem jogos a "zavartságod."
2014. dec. 17. 10:51
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Nem mondom,hogy nem zavarna,de sok beleszólásom nem lenne.És mivel még most lesz 18 inkább most élje ki magát,ne akkor mikor megállapodott.Igazából csak annyit tehetsz,hogy leülsz megbeszélni a fiaddal.hogy téged zavar és ne hordozzon haza mindenféle lányokat és törekedjen a biztonságos szexre nehogy meglepetés érje.De tiltani ne tilts meg semmit,mert annál rosszabb lesz.
2014. dec. 17. 10:51
 4/14 anonim ***** válasza:
60%
Ezt bízd a fiadra.
2014. dec. 17. 10:54
 5/14 anonim ***** válasza:
59%

"De akkor miért hazudott nekem?"

Azt gondolhatta, hogy aki kíváncsi, hamar megöregszik. Ezt akarta elkerülni.

2014. dec. 17. 11:10
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

A magánéleti részébe ne szólj bele, majd kitapasztalja ő azt a maga kárán, miért nem jó két nőt szédíteni. Azok a lányok sem hülyék, elég hamar rájön legalább az egyik, hogy mi a helyzet, és a zöldfülű "casanova" a két szék közé fog huppanni. :) Minden baromságától nem védheted meg a gyereket, a hülyeségek is a tanulási folyamat részei.

Abba viszont lehet beleszólásod, kiket és mikor enged be a lakásotokba. Szerintem az a minimum részéről, hogy megkérdezi, hozhat-e fel valakit éjszakára. Nem motel a családi otthon, hogy egyéjszakás kapcsolatokat ott rendezzen le az ember. Egy komoly barátnő más, de azért buliból hazacipelni lányokat a szülők lakásába szerintem elég modortalan dolog.

2014. dec. 17. 11:10
 7/14 anonim ***** válasza:
34%
A FÉRJED mit szól mindehhez:-)
2014. dec. 17. 11:21
 8/14 anonim ***** válasza:
36%
Azt kikötheted, hogy idegeneket nem hozhat fel a lakásotokba, mert a te otthonod is. A magánéletéhez viszont semmi közöd! A kapcsolatotoknak az tesz a legjobbat, ha nem avatkozol a magánügyeibe! Akkor sem, ha szerinted helytelenül cselekszik! Az az igazság, hogy semmi közöd ahhoz, hogy kivel fekszik le vagy kivel jár. N31
2014. dec. 17. 12:02
 9/14 anonim ***** válasza:
28%

Sok fiú úgy próbál meg elfeledni egy szakítást, hogy mindenféle csajozási akcióba kezdenek.

Persze az ex-szel néha vmi ok folytán találkozni kell, bármit megbeszélni, de ott le is záródik a kapcsolat.

2014. dec. 17. 12:02
 10/14 anonim ***** válasza:
39%

Ez a gyerek a te nevelésed... nem gondolom, hogy magadat hibáztatod, hogy ilyen lett, igaz? Pedig...

nézd, 18 éves. Én sem tapsolnék, ha ilyen lenne a fiam (lányom van...), de ha nem tanítottad meg neki, hogy tisztelje már annyira a lányokat, hogy használja és eldoja őket, akkor nem értem, miért vagy felháborodva.

2014. dec. 17. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!