Jogosan zavar, vagy én viszem túlzásba?
Barátom és én nem élünk együtt, viszont ha csak tehetjük, együtt töltjük a szabadidőnket meló után. És hát amikor együtt vagyunk, pl filmet nézünk vagy tv-zünk, szoktunk közben nasizni. Van, amikor ő vesz, van, hogy én. Viszont mindig mindenből ad az anyjának. Félre ne értsetek, nem sajnálom tőle, mert szeretem őt, kínálja is meg, de pl. a chipsnek a felét kiszedi neki, vagy a csokinak is egy jó nagy részét, a maradékot meg osszuk el mi.. ez nem is zavarna, ha a sajátjával teszi, de mindig ezt csinálja azzal is, amit én veszek, hogy barátomnak örömet okozzak. Ilyen alapon az én anyum is szívesen megenné a felét, de ha nálunk vagyunk sose szoktam úgy, meg el se fogadná anyu.
Nem előtte esszük, de volt már olyan, hogy filmeztünk és bejött az anyja, hogy kérhetne a chipsből? Nekem ez kicsit sok, mert van neki is pénze(több mint nekem) és mégis elvárja a dolgot. Szerintem odáig oké, hogy kínáljuk meg, de hogy mindig ennyit adni, picit sok.. Jogos vagy én vagyok egy szívtelen dög? :/
Az a baj ezzel az oldallal, hogy mindig van valaki, aki beleköt valamibe, aminek nem sok köze a kérdéshez. :(
Gondolom te sose nézel filmet, éjjel-nappal túrázol stb. Nekünk is vannak egyéb közös programjaink, ez csak egy része annak. Csupán kíváncsi voltam, hogy jogosan esik-e rosszul, vagy velem van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!