Mást is zavar, ahogy Béci a párbajról nyilatkozik? Nem ismeri el, hogy igen, valamiért jobb volt Jerzy, nem, váltig állítja, hogy nem tudott a párbajjal foglalkozni, vacsoracsata, stb. miatt.
Mit vártál csináljon úgy mint Éva,csak ő sírjon?
Egy egész ország előtt legalább nem járatja le magát,és nem azért esett ki Béci,mert Jerzy jobb,hanem azért,mert mivel meg van szervezve és mindenki tudja így akartak változtatni a helyzeten. Ha nem kamu lenne az adás akkor Béci ment volna vissza...
És én hiszem,hogy Béci meg tudja csinálni amit mondott. Ha ügyes lehet 3 háza is,mert ez neki kezdeti lökésnek elég volt,csak jól kell bánni vele.
De ennek a pűrbajnak köszönhetően megutáltam a VV-t :/
Na m1 :)) nekem ez a véleményem.
Puszi
Szerinted az jobb lenne ha azt nyilatkozna hogy Jerzy az Alekosz drukkerek miatt nyert?Mert nagy valaoszinuseggel ez az igazsag.
Az meg hogy vannak tervei a villalet utan normalis,nem ugy mint Alekosznak a szive szerint orokre bent maradna a villaban.
Nekem semmi bajom Bécivel, de amúgy Jerzy érdemelné meg a fődíjat, az előélete miatt.
De Alekosz fogja sajnos megnyerni, és ő bent fogja az élete hátralevő részét tölteni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!