Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mást is zavar, ahogy Béci a...

Mást is zavar, ahogy Béci a párbajról nyilatkozik? Nem ismeri el, hogy igen, valamiért jobb volt Jerzy, nem, váltig állítja, hogy nem tudott a párbajjal foglalkozni, vacsoracsata, stb. miatt.

Figyelt kérdés
Meg hogy lehet, hogy a másik megnyeri a fődíjat, de neki akkor is több lesz. Szerintem nem tud szépen veszíteni.
2011. ápr. 18. 10:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan mint Alekosz filozofiaja.

"nem Beci nyerte a parbajt,hanem Oliver adta fel"nem mintha nem lenne tokmindegy.

Sok sikert kivant neki,ennyi boven eleg.Mit kellet volna csinalnia neki?

2011. ápr. 18. 12:25
 12/22 A kérdező kommentje:
Azzal nincs baj, hogy vannak tervei, ellenkezőleg, én most erre a kimagyarázásra gondoltam, hogy csakis emiatt eshetett ki, hogy nem volt ideje foglalkozni a dologgal. Az, hogy esetleg a másik szimpatikus vagy valami, szóba sek jöhet. De végülis mindegy, nézzük, mit hoz a forgatókönyv...
2011. ápr. 18. 12:49
 13/22 anonim ***** válasza:
56%
A Kérdezőnek nem a Rácz terveivel van baja,hanem azzal ahogy a párbajról nyilatkozik!Az eget nyaldossa úgy fönt van az a hülye feje,mindig tátva van a szája,és ahogy mondta,hogy őt nem érdekli a nyeremény,mert lesz neki 2 háza,meg 2 autója úgyis,és megszerez magának mindent.Méltósággal kellett volna veszíteni,de nem tudott,annyira látszott rajta,hogy kínjában röhög,meg magyarázkodik.Előtte meg mindig azt hangoztatta,hogy igen,ő fogja megnyerni a VV-t.Hatalmas arca lett így már a végére,és ez már nem volt szimpi az embereknek.Eleinte én is kedveltem.
2011. ápr. 18. 13:43
 14/22 anonim ***** válasza:
Emberek..a Való Világon veszekedni..sok értelemre vall..:D
2011. ápr. 18. 13:50
 15/22 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem meg nagyon jól reagálta le, azt hittem, sokkal jobban ki lesz bukva, annyira akart nyerni. Jerzy-nek is minden jót kívánt, és hogy nagyon jól odatette magát a párbajon, és elismerően nyilatkozott róla. Arra a kérdésre, hogy szerinte az Alekosz-fanok szavazták-e ki, csak diplomatikusan azt mondta, hogy szerinte nem így történt. És mit csináljon, keseregjen, hogy kiesett? Inkább előre néz, és tervezi a jövőt.

Ebben mi zavar téged, kérdező?

2011. ápr. 18. 14:11
 16/22 A kérdező kommentje:
Az, hogy nem ismeri el, hogy esetleg a másikat jobban szerették, mint őt, és ezért szavazták vissza, nem pedig azért, mert ő nem szánt rá időt. Szerintem van egy kis különbség a 2 között.
2011. ápr. 18. 15:47
 17/22 anonim ***** válasza:
30%
Esküszöm szánalmas egy ember lehetsz. Mi a f.aszt kellett volna mondani? Mit vársz mit fogunk ideírni? Igen ez a büdös ótvar cigány, aki egy ostoba nagyképű kutya, hihetetlen, hogy nem volt képes azt mondani, hogy "Vesztettem, mert a nézők megutáltak, de Jerzy a játék végére, kiszínesedett, ezért szavaztak rá helyettem, teljesen megértem, én is erre számítottam." Ezt akarod? Nesze b.azdmeg.
2011. ápr. 18. 15:51
 18/22 A kérdező kommentje:
15:51-es. Ez aztán az intelligencia... Alulmúlhatatlan :D
2011. ápr. 18. 15:56
 19/22 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem jól fogadta a vereséget és szerintem ő benne marad majd a médiába vmilyen szinten, vagy kiad majd lemezt ...stb...

És szerintem nem Jersy nyert mert nem túl nagy egyéniség...bár mióta kevesebben vannak meg mióta nincs a Gigi sokkal szimpibb de nehogy már 2 hét normális viselkedés miatt megnyerje a játékot szerintem!!

Itt nem Jersy nyert hanem Béci vesztett....nagy különbség.

ui: Amúgy nem szeretem Bécit sem de én így látom...

2011. ápr. 18. 16:13
 20/22 anonim ***** válasza:
59%

"Itt nem Jersy nyert hanem Béci vesztett....nagy különbség."

Nagyot akartál mondani, de nem sikerült. Szerinted mi a különbség aközött, hogy Béci vesztett és Jerzy nyert, ha egymás ellen játszottak?

2011. ápr. 18. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!