Mást is zavar, ahogy Béci a párbajról nyilatkozik? Nem ismeri el, hogy igen, valamiért jobb volt Jerzy, nem, váltig állítja, hogy nem tudott a párbajjal foglalkozni, vacsoracsata, stb. miatt.
Ez olyan mint Alekosz filozofiaja.
"nem Beci nyerte a parbajt,hanem Oliver adta fel"nem mintha nem lenne tokmindegy.
Sok sikert kivant neki,ennyi boven eleg.Mit kellet volna csinalnia neki?
Szerintem meg nagyon jól reagálta le, azt hittem, sokkal jobban ki lesz bukva, annyira akart nyerni. Jerzy-nek is minden jót kívánt, és hogy nagyon jól odatette magát a párbajon, és elismerően nyilatkozott róla. Arra a kérdésre, hogy szerinte az Alekosz-fanok szavazták-e ki, csak diplomatikusan azt mondta, hogy szerinte nem így történt. És mit csináljon, keseregjen, hogy kiesett? Inkább előre néz, és tervezi a jövőt.
Ebben mi zavar téged, kérdező?
Szerintem jól fogadta a vereséget és szerintem ő benne marad majd a médiába vmilyen szinten, vagy kiad majd lemezt ...stb...
És szerintem nem Jersy nyert mert nem túl nagy egyéniség...bár mióta kevesebben vannak meg mióta nincs a Gigi sokkal szimpibb de nehogy már 2 hét normális viselkedés miatt megnyerje a játékot szerintem!!
Itt nem Jersy nyert hanem Béci vesztett....nagy különbség.
ui: Amúgy nem szeretem Bécit sem de én így látom...
"Itt nem Jersy nyert hanem Béci vesztett....nagy különbség."
Nagyot akartál mondani, de nem sikerült. Szerinted mi a különbség aközött, hogy Béci vesztett és Jerzy nyert, ha egymás ellen játszottak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!