Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mást is zavar, ahogy Béci a...

Mást is zavar, ahogy Béci a párbajról nyilatkozik? Nem ismeri el, hogy igen, valamiért jobb volt Jerzy, nem, váltig állítja, hogy nem tudott a párbajjal foglalkozni, vacsoracsata, stb. miatt.

Figyelt kérdés
Meg hogy lehet, hogy a másik megnyeri a fődíjat, de neki akkor is több lesz. Szerintem nem tud szépen veszíteni.
2011. ápr. 18. 10:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Jersy nem azért nyert mert annyian szeretik tehát konkrétan nem magam miatt nyert hanem mert Béci ellen szavaztak....aki érti érti aki nem nem...szerintem sokan értik amit akartam mondani sajnálom hogy Te nem ....
2011. ápr. 18. 16:52
 22/22 anonim ***** válasza:
A másik h nem akarok ezen vitázni...aki érti érti aki nem az meg ne foglalkozzon vele...köszi
2011. ápr. 18. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!