Hogy mondjam el apámnak, hogy nagyon zavar, amikor hozzám ér?
19 éves lány vagyok, a szüleim 5 éve elváltak, édesapám külön él.
Nem rendszeresen, de azért többször találkozunk apámmal, és természetesen puszival köszöntjük egymást. Ezzel nincs semmi bajom, mindig is így csináltuk, csak azt nem tudom elviselni, amikor ezen kívül, úgy "kedvességből" tapogat, pl. megfogja mindkét vállam, a derekam, dörzsölgeti hátam, amikor autóval megyünk, paskolja a combom, stb. Nyilván nem azért csinálja, mert akar valamit, egyszerűen ilyen a természete, de nem veszi észre, hogy ez nekem nagyon kényelmetlen. Próbálok ilyenkor elhúzódni, vagy mondani, hogy "ne csikizz", vagy ilyesmi, de nem veszi a lapot, direktben meg nem akarom neki megmondani, mert nem szeretném megbántani.
Mit lehet ilyenkor tenni? Köszönöm, hogy elolvastad.
kényelmetlen helyzetben vagy, az biztos...
...mondjuk baromijó ötletem az nincs, mert ahhoz ismerni kellene apádat...
(ez nem mentség egyetlen szeretetbőltapogató/lapogató apa számára, de mindegyikben ott a sok tesztoszteron, amit egy jó nő látványa igencsak megsokszoroz... valószínű nincs aki lenyugtassa, ezért öröm számára úgy mint apa, és mint pasi is, hogy bombázó lánya van...
óvatosan az ítélkezéssel, ami nem jelenti azt, hogy el kell viselned, még ha az apád is..
mégegyszer: nincs jó ötletem...gyűlölködni meg nincs értelme)
Érdekes, sokan azzal vannak elfoglalva, hogy lepontozták!
Ki érdekel, a kérdező kapjon hasznos tanácsot, a többinek coki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!