Ez csak nekem volna kellemetlen?
Szerinted anyadek azon rogyoznak, mig te odavagy, h biztos kefelni mentel? 🤦🏼♀️
Nem 26 vagy, csak 16, agyilag.
Igaz, nem idegen, hanem ismerős volt, de egyre több szabadidőt töltöttünk együtt. Aztán egy koncert után nála kötöttem ki. Reggel nem tudtuk még, hogy lesz-e ebből kapcsolat, de abban maradtunk, hogy majd meglátjuk. Tehát, nem mondtuk, hogy járunk vagy mi. Azóta eltelt 14 év, 12 éve házasok vagyunk és van két gyerekünk. A mai napig nem
Beszéltük meg, hogy járunk-e vagy sem. Egyedül az esküvőn mondtuk, hogy “igen”. Az ismerősöknek csak akkor mondtuk, hogy mi egy pár vagyunk, amikor már egyértelműen úgy is éreztük. Szerintem ez nem olyan dolog, hogy “Járunk?” “Igen” és akkor 13:12 perctől mi járunk. Nekem ez a fura.
az is lehet, hogy sokáig nem lesz senkim
Mondjuk a kérdés alapján ez erősen valószínű :D
Inkább örülnétek válaszolók. :)
Ő tuti nem fog félre lépni ha 26 évesen ilyeneken gondolkodik. Ráadásul szingli. Jöhetnek a jelentkezők. :D
Köszönöm a normális válaszokat!
Ez egy anonim oldal, olyasmit is meg lehet kérdezni, amiket amúgy lehet nem tennénk személyesen, ezért tettem én is. Attól, hogy ez megfordult a fejemben még nem jelenti azt, hogy amúgy annyira "kilógnék" a sorból. :)
26 éves vagy, de felnőtt az abszolút nem :(
Sajnállak, amiért ilyen gátlásokkal együtt kell élned.
17-es, exem is ugyanilyen tutyimutyi volt, mint a kérdező (akkor volt 29).
Összejöttünk, kinyílt mellettem, elhitte, hogy fontos és hasznos pasas - és 1,5 év együttélés után félrekefélt, mert "megjött az önbizalma".
Na, ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!