Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez csak nekem volna kellemetlen?

Ez csak nekem volna kellemetlen?

Figyelt kérdés
Szóval ott kezdeném, hogy 26 vagyok és most itthon élek. Volt már barátnőm, de most nincs. Viszont, ha úgy alakulna, hogy valakivel randizgatnék és felhívna magához, hogy aludjak nála, az úgy érzem, hogy kellemetlen volna nekem, ha még nincs kimondva, hogy járunk. Itthon ezt nem tudom hogyan tálalhatnám. Be még ugye nem mutattam, az sem biztos, hogy tényleg lesz belőle kapcsolat, de szexelni azért felmegyek és nem jövök haza. Lehet, hogy ez csak nekem kellemetlen és az is lehet, hogy sokáig nem lesz senkim, most csak eszembe jutott, hogy erre mit lehet mondani, vagy mi volna a megoldás?

aug. 4. 16:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
76%

Szerinted anyadek azon rogyoznak, mig te odavagy, h biztos kefelni mentel? 🤦🏼‍♀️

Nem 26 vagy, csak 16, agyilag.

aug. 4. 19:45
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Arról mindenképpen illik szólni, ha nem alszol otthon, ne aggódjanak miattad. Nyilván tudni fogják, hogy nem sakkozni fogtok egész éjszaka, de nem kell az orrukra kötni, ők sem valószínű, hogy szóba hozzák.
aug. 4. 19:47
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, nem idegen, hanem ismerős volt, de egyre több szabadidőt töltöttünk együtt. Aztán egy koncert után nála kötöttem ki. Reggel nem tudtuk még, hogy lesz-e ebből kapcsolat, de abban maradtunk, hogy majd meglátjuk. Tehát, nem mondtuk, hogy járunk vagy mi. Azóta eltelt 14 év, 12 éve házasok vagyunk és van két gyerekünk. A mai napig nem

Beszéltük meg, hogy járunk-e vagy sem. Egyedül az esküvőn mondtuk, hogy “igen”. Az ismerősöknek csak akkor mondtuk, hogy mi egy pár vagyunk, amikor már egyértelműen úgy is éreztük. Szerintem ez nem olyan dolog, hogy “Járunk?” “Igen” és akkor 13:12 perctől mi járunk. Nekem ez a fura.

aug. 4. 19:49
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mész haza, másnap anyadék a reggelinél kezüket tördelve kétségbeesetten megállapítják, hogy "jajj, aranyapám, Dzsoki már nem szűz".
aug. 4. 19:52
 15/27 anonim ***** válasza:
52%
Édes istenem, ilyen 26 éves "férfi"...
aug. 4. 20:16
 16/27 anonim ***** válasza:
65%

az is lehet, hogy sokáig nem lesz senkim

Mondjuk a kérdés alapján ez erősen valószínű :D

aug. 4. 20:17
 17/27 anonim ***** válasza:
88%

Inkább örülnétek válaszolók. :)

Ő tuti nem fog félre lépni ha 26 évesen ilyeneken gondolkodik. Ráadásul szingli. Jöhetnek a jelentkezők. :D

aug. 4. 20:30
 18/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat!

Ez egy anonim oldal, olyasmit is meg lehet kérdezni, amiket amúgy lehet nem tennénk személyesen, ezért tettem én is. Attól, hogy ez megfordult a fejemben még nem jelenti azt, hogy amúgy annyira "kilógnék" a sorból. :)

aug. 4. 21:02
 19/27 anonim ***** válasza:

26 éves vagy, de felnőtt az abszolút nem :(

Sajnállak, amiért ilyen gátlásokkal együtt kell élned.

aug. 5. 10:14
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

17-es, exem is ugyanilyen tutyimutyi volt, mint a kérdező (akkor volt 29).

Összejöttünk, kinyílt mellettem, elhitte, hogy fontos és hasznos pasas - és 1,5 év együttélés után félrekefélt, mert "megjött az önbizalma".

Na, ennyit erről.

aug. 5. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!