Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám dühében összetörte az...

Apám dühében összetörte az autómat, amit mellesleg ő vásárolt nekem tavaly. Ilyen esetben mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Tegnap a kertünkben egy nagyon piti ügy miatt összeszólalkoztam édesapámmal, aki sajnos elég sokat szokott inni, és emiatt nem túl jó a kapcsolatunk. Odáig fajult a vita, hogy először trágár szavak kíséretében nagyobb kövekkel, majd az első keze ügyébe akadó tárggyal (lapát) elkezdte valósággal szétütni a kocsimat, kitörte az ablakokat, illetve a motorháztető erősen behorpadt.

Azt szeretném kérdezni, hogy olyan esetben lehet valamit is kezdeni ezzel az üggyel ha ezt az autót ő vette nekem tavaly ajándékba, amikor megkaptam a jogosítványomat? A papírjai az én nevemen vannak, viszont nem az én pénzemen vásároltam, ilyen esetben hová érdemes fordulni, rendőrség?

Egyetlen tanúm, aki látta ezt, az édesanyám, és ő is értetlenül áll a helyzet előtt.

aug. 2. 20:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 A kérdező kommentje:
#62 Az ő elmebetegségükkel nem óhajtok foglalkozni, figyelmen kívül hagyom, és kész. Pont elég a szintén beteg apámmal az élet.
aug. 3. 22:35
 62/74 anonim ***** válasza:
46%
#62: Mert pontosan így történik. Teljesen egyértelmű.
aug. 3. 23:12
 63/74 anonim ***** válasza:
75%

Inkább azon gondolkoznál el, kérdező, hogy miért jó neked ezeket a törős kamuszrokat megírogatni.

Ha ennyire írhatnékod van, jelentkezz novellapályázatokra, de ne ide kamuzgass már.

Vagy ha figyelemhiányos vagy, menj el szakemberhez.

aug. 4. 07:57
 64/74 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ha kamu akkor nem naiv aki elhiszi, csak nem látta a többi ilyen kérdést, mondhatni nem szokta gyakran olvasni a gyakorit vagy a családi kapcsolatokat.
aug. 4. 10:26
 65/74 anonim ***** válasza:

Engem speciel nem érdekel, hogy kamu vagy sem. Ilyen élethelyzetek előfordulhatnak az életben. Beszélgetni róla akkor se értelmetlen, ha nem történt meg.

De szerintem sok ilyen kérdés valós esetekről szól.

aug. 4. 12:26
 66/74 anonim ***** válasza:
100%

#65 persze hogy vannak ilyenek sőt sokkal rosszabb esetek is nap mint nap.

Engem is hasonló incidensek értek régen csak ott nem a kocsi ellen hanem én ellenem jött támadás.

A gyerekeket sajnálom akik ez ellen nem is tudnak mit tenni viszont ezt senkinek se szabadna eltűrnie aki ilyeneket csinál az nem csakádtag hanem egy féreg! Meg kell ezektől szabadulni minél előbb.

Csak sajnos sokan akik még tanulnak vagy valami addig ő tőlük függenek anyagilag stb. nehéz megoldani de valamit tenni kell mert mentálisan tönkre teszik az embert főleg egy gyereket (jobb esetben mentálisan)

aug. 4. 15:48
 67/74 anonim ***** válasza:

*családtag

Az pedig hogy kamu e a kérdés nem lehet tudni hiába volt sok ehhez hasonló simán igaz lehet.

aug. 4. 15:51
 68/74 anonim ***** válasza:
Az is tönkreteszi aki rendszeresen ignorálja. Én olyanokat is ismerek, egyik családtagja agresszív, másik kettő rendszeresen ignorálja mintha nem is létezne, nem is tudom melyik a rosszabb. Az agresszívnél legalább lehet azt szidni, meg elköltözni és vigasztalják mindenki tudja ki a rossz. Az ignoráló saját anyjánál semmit nem lehet csinálni, mert látszólag rendes, csak tönkreteszi lelkileg.
aug. 4. 16:24
 69/74 anonim ***** válasza:
#68 egy kisgyerek esetében igen de én személy szerint leszarom hogy foglalkoznak e velem v sem nekem az is elég lenne ha nem köcsög a szülő de úgy látszik ezzel sokat kértem ezért is lett az hogy nagyon rosszul járt az illető.
aug. 4. 16:32
 70/74 anonim ***** válasza:
Hé, a többi is angolul kell akkor nemcsak az eleje.
aug. 4. 19:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!