Apám dühében összetörte az autómat, amit mellesleg ő vásárolt nekem tavaly. Ilyen esetben mit lehet tenni?
Tegnap a kertünkben egy nagyon piti ügy miatt összeszólalkoztam édesapámmal, aki sajnos elég sokat szokott inni, és emiatt nem túl jó a kapcsolatunk. Odáig fajult a vita, hogy először trágár szavak kíséretében nagyobb kövekkel, majd az első keze ügyébe akadó tárggyal (lapát) elkezdte valósággal szétütni a kocsimat, kitörte az ablakokat, illetve a motorháztető erősen behorpadt.
Azt szeretném kérdezni, hogy olyan esetben lehet valamit is kezdeni ezzel az üggyel ha ezt az autót ő vette nekem tavaly ajándékba, amikor megkaptam a jogosítványomat? A papírjai az én nevemen vannak, viszont nem az én pénzemen vásároltam, ilyen esetben hová érdemes fordulni, rendőrség?
Egyetlen tanúm, aki látta ezt, az édesanyám, és ő is értetlenül áll a helyzet előtt.
#20 Hát nemtudom hogy vagy vele de ez a csicska felfogás nem az én világom.
Ráadásul ha jól értettem 21 éves vagy baszod.
Ha annyira szar a helyzet miert nem léptél még le?
De igaz nem kell a feszkó apádról visszavonom amit mondtam tényleg veled van a baj.
Holnap menj le a boltba vegyél neki pár sört és kérj tőle bocsánatot hogy szétverte a kocsid és egy percig se haragudj rá hisz ő az apád!
kérdező kicsit túltoltam elég rossz hangulatom volt viszont arra akartam kilyukadni hogy ezt nem hagyhatod hiába az apád attól még ez durva.
Ha pedig elhallgatsz valamit mert sok esetben mindkét fél hibás akkor próbáljátok megbeszélni a dolgot ha nem megy akkor költözz el a kocsit meg szard le hisz ő vette.
33 voltam.
Ha nincs hova mennetek, akkor befogod a szádat és kész.
Vagy menjetek el dolgozni anyáddal és éljetek meg önállóan albérletben, mint más emberek, és akkor nem kell majd szomorúnak lennetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!