Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám dühében összetörte az...

Apám dühében összetörte az autómat, amit mellesleg ő vásárolt nekem tavaly. Ilyen esetben mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Tegnap a kertünkben egy nagyon piti ügy miatt összeszólalkoztam édesapámmal, aki sajnos elég sokat szokott inni, és emiatt nem túl jó a kapcsolatunk. Odáig fajult a vita, hogy először trágár szavak kíséretében nagyobb kövekkel, majd az első keze ügyébe akadó tárggyal (lapát) elkezdte valósággal szétütni a kocsimat, kitörte az ablakokat, illetve a motorháztető erősen behorpadt.

Azt szeretném kérdezni, hogy olyan esetben lehet valamit is kezdeni ezzel az üggyel ha ezt az autót ő vette nekem tavaly ajándékba, amikor megkaptam a jogosítványomat? A papírjai az én nevemen vannak, viszont nem az én pénzemen vásároltam, ilyen esetben hová érdemes fordulni, rendőrség?

Egyetlen tanúm, aki látta ezt, az édesanyám, és ő is értetlenül áll a helyzet előtt.

aug. 2. 20:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
33%
Eddig volt gitár, tablet, kristálypoharak, tévé. Autó még nem volt. Legközelebb a házat bontják le?
aug. 2. 22:42
 32/74 anonim ***** válasza:
86%
6-nak igaza van, én is tartanék attól, hogy legközelebb valami piti úgy miatt Ti kaptok édesanyáddal.
aug. 2. 22:44
 33/74 anonim ***** válasza:
13%

#20 Hát nemtudom hogy vagy vele de ez a csicska felfogás nem az én világom.

Ráadásul ha jól értettem 21 éves vagy baszod.

Ha annyira szar a helyzet miert nem léptél még le?

De igaz nem kell a feszkó apádról visszavonom amit mondtam tényleg veled van a baj.

Holnap menj le a boltba vegyél neki pár sört és kérj tőle bocsánatot hogy szétverte a kocsid és egy percig se haragudj rá hisz ő az apád!

aug. 2. 22:47
 34/74 anonim ***** válasza:
3%

kérdező kicsit túltoltam elég rossz hangulatom volt viszont arra akartam kilyukadni hogy ezt nem hagyhatod hiába az apád attól még ez durva.

Ha pedig elhallgatsz valamit mert sok esetben mindkét fél hibás akkor próbáljátok megbeszélni a dolgot ha nem megy akkor költözz el a kocsit meg szard le hisz ő vette.

33 voltam.

aug. 3. 01:11
 35/74 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, a válás és/vagy az elköltözés miért nem opció? Anyukád háztartásbeli? Nincs saját jövedelme?
aug. 3. 04:30
 36/74 anonim ***** válasza:
64%
A törős sztorik folytatódnak, de a múltkor is a kocsi lett szétverve.
aug. 3. 05:37
 37/74 anonim ***** válasza:
28%
De miért tépted szét azt a sorsjegyet te állat? Szépen cafatokra, hogy apádat hergeld, vagy hogy kell ezt elképzelni? Ilyen előzményekkel az embernek 3 választása van, vagy nem akar balhét és akkor tojáshéjakon lépked és mivel kiismerte a másikat hogy veszélyes, próbál alkalmazkodni, vagy lelép, elköltözik, vagy akar balhét és sorsjegyeket tépked, triggerpontokat nyomogat. Csak kicsit mellélőttél mert a kocsidnak is annyi.
aug. 3. 06:10
 38/74 anonim ***** válasza:
35%

Ha nincs hova mennetek, akkor befogod a szádat és kész.

Vagy menjetek el dolgozni anyáddal és éljetek meg önállóan albérletben, mint más emberek, és akkor nem kell majd szomorúnak lennetek.

aug. 3. 06:16
 39/74 anonim ***** válasza:
55%
Feljelenteném. Az egy dolog, hogy ajándék, de mivel a te neveden van, így a tiéd.
aug. 3. 06:28
 40/74 anonim ***** válasza:
82%
Ez nemcsak rongálás, hanem garázdaság is. Ami bűncselekmény, kezdene vele a rendőrség valamit. Kirakat-e titeket? Egyik napról a másikra jogilag nem, akkor sem, ha ő a kizárólagos tulajdonos. Szívességi lakáshasználónak minősültök, ugyanolyan jogaitok vannak, mint egy bérlőnek. Ha ki akar rakni, annak van egy nem egynapos menete. Ha anyáddalközös a tulajdon, akkor végképp nem rakhat ki. Sőt, ha agresszív, lehet, hogy őt rakják ki, ha távolság tartási kértek ellene.
aug. 3. 07:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!