Apám dühében összetörte az autómat, amit mellesleg ő vásárolt nekem tavaly. Ilyen esetben mit lehet tenni?
Tegnap a kertünkben egy nagyon piti ügy miatt összeszólalkoztam édesapámmal, aki sajnos elég sokat szokott inni, és emiatt nem túl jó a kapcsolatunk. Odáig fajult a vita, hogy először trágár szavak kíséretében nagyobb kövekkel, majd az első keze ügyébe akadó tárggyal (lapát) elkezdte valósággal szétütni a kocsimat, kitörte az ablakokat, illetve a motorháztető erősen behorpadt.
Azt szeretném kérdezni, hogy olyan esetben lehet valamit is kezdeni ezzel az üggyel ha ezt az autót ő vette nekem tavaly ajándékba, amikor megkaptam a jogosítványomat? A papírjai az én nevemen vannak, viszont nem az én pénzemen vásároltam, ilyen esetben hová érdemes fordulni, rendőrség?
Egyetlen tanúm, aki látta ezt, az édesanyám, és ő is értetlenül áll a helyzet előtt.
#21 Egész nap ki sem nagyon jön a szobájából, csak mindig megkérdezi ma, hogy tehet-e értünk valamit?
(Ami annyit jelentene, hogy lemegy a boltba, és megvesz bármit.)
Csak sajnos ez nem oldja meg a problémát.
Sajnos sanszos, hogy apád egy gonosz ember, irigy rád, megbánta hogy autót vett neked, sajnálja tőled, az hogy részeg volt nem enyhítő körülmény, mert részeg ember mond igazat, tartja a mondás, egy megszállott őrült es főleg rossz ember!
Teged meg akart törni, aki szereti a gyerekét és jószívvel vette az autót neki, ilyet nem tesz!
Szerintem apád sok rosszat tett ellened már, csak most mindez eltörpül az autó mellett, így most neked az autó fáj a legjobban, amit meg tudok érteni!
A lányom is hasonlóan járt, vett neki az apja egy autót amit most 2 év után egy semmilyen műbalhét provokálva visszavett es most árulja!
A lányomnak is ugyanazt mondtam amit most neked: ne várj tőle semmit, mert nincs kitől, egy semmilyen ember, az elvárásaid iránta betegítenek meg, mert semmibe veszi őket!
Vedd vele rövidre es szép lassan iktasd ki az életedből!
Sajnos járnak köztünk emberek, akik csak embernek látszanak, mert lelkük nincs, anelkul születtek, es csak a gonosz erők működtetik őket, belül üresek, mint a robot.
Abból táplálkozik, hogy mást keserít!
Zombi. Szoftverhiba, mind egyformák ezek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!