Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám dühében összetörte az...

Apám dühében összetörte az autómat, amit mellesleg ő vásárolt nekem tavaly. Ilyen esetben mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Tegnap a kertünkben egy nagyon piti ügy miatt összeszólalkoztam édesapámmal, aki sajnos elég sokat szokott inni, és emiatt nem túl jó a kapcsolatunk. Odáig fajult a vita, hogy először trágár szavak kíséretében nagyobb kövekkel, majd az első keze ügyébe akadó tárggyal (lapát) elkezdte valósággal szétütni a kocsimat, kitörte az ablakokat, illetve a motorháztető erősen behorpadt.

Azt szeretném kérdezni, hogy olyan esetben lehet valamit is kezdeni ezzel az üggyel ha ezt az autót ő vette nekem tavaly ajándékba, amikor megkaptam a jogosítványomat? A papírjai az én nevemen vannak, viszont nem az én pénzemen vásároltam, ilyen esetben hová érdemes fordulni, rendőrség?

Egyetlen tanúm, aki látta ezt, az édesanyám, és ő is értetlenül áll a helyzet előtt.

2024. aug. 2. 20:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
63%
Ilyenkor el kell küldeni a privit a moderator@gyakorikerdesek.hu-ra és jó esetben kirakják. És kialakíthatja az immáron 10.002. profilját.
2024. aug. 3. 17:15
 52/74 anonim ***** válasza:
4%
:) :) :) :) :)
2024. aug. 3. 17:30
 53/74 A kérdező kommentje:

Hát, itt jó nagy közelharcok alakultak ki egymás között már egy nap alatt is, meg találgatások.

Akik normális válasszal segítettek annak köszönöm, a sorsjegyet egyenként azért téptem el, mert ő is mindig így szokta, ha nem nyert. Most viszont nyert egy minimális összeget, de ez csak akkor derült ki, amikor már az asztalon hagytam, széttépett állapotban, ebből indult ki a vita.

2024. aug. 3. 20:25
 54/74 anonim ***** válasza:
23%
Ilyenkor azt mondod hogy bocsánat, ne haragudj hogy széttéptem és őszintén sajnálod. Nem azt hogy mit kell ezen idegeskedni, nyugodj meg, engedd el, nem hiszem el hogy képes vagy ezen felhúzni magad, meditálj, szedj nyugtatót, és ezeket mert ezek ilyen nagyképű dumák. Legalábbis ha szeretnél vele lakni, és tudod hogy tropa lelkileg. Ha meg eddig is így csináltad akkor nincs több ötletem. Valami nagy baja van az biztos, unatkozik vagy beteg, teljesen nem azt csinálja ami neki való, valami ami miatt neked okoz rosszat.
2024. aug. 3. 20:44
 55/74 anonim ***** válasza:
13%
#55: cool story bro
2024. aug. 3. 21:10
 56/74 A kérdező kommentje:
#57 Te ahogy látom nagyon-nagyon ráérsz, és ahogy írod, 10 éve csinálod, tehát már nem vagy tini, vagy huszonéves korban. Valami nagyon elsiklott az életedben, kívánom, hogy találj rá mielőbbi megoldást! <3
2024. aug. 3. 21:27
 57/74 anonim ***** válasza:
85%
Hány is kamu törős sztorit írsz még ki?
2024. aug. 3. 21:47
 58/74 anonim ***** válasza:
27%
Amúgy aki ezeket a sztorikat beszopja az mennyire naív...? A való életben is bedől mindenféle scameknek, meg a fideszre szavaznak?
2024. aug. 3. 21:50
 59/74 anonim ***** válasza:
71%

Láthatod. 60 komment.

2024. aug. 3. 21:54
 60/74 anonim ***** válasza:
27%

Miért hiszi itt több ember, hogy minden kamu, amit kiírnak, meg minden kérdést néhány ember ír ki?

Idegesítő.

2024. aug. 3. 22:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!