Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell kiakadni azon,...

Miért kell kiakadni azon, hogy "összetörtem" a telefonomat?

Figyelt kérdés

Igazából is nem törtem össze. Annyi történt, hogy egy este úgy aludtam be a kollégiumban, hogy valami videót néztem, a telefon az ágyamban maradt. Reggel ahogy felkeltem, láttam, hogy nincs az éjjeli szekrényen, gondoltam valahol az ágyon van, próbáltam megkeresni még cekve. Nem találtam, gondoltam körbenézek az ágy körül. Ahogy felületem, elég nagy lendülettel felemeltem a kezem, nem vettem észre, hogy ott a telefon, szóval repült vagy egy métert, majd képernyővel lefelé földet ért a csempén.

Egyébként semmi baja nem lett a telefonnak, az üvegfólián lett egy keresztbe-törés az egész képernyőn keresztül. Kb hajszálnyi vastag, bizonyos szögből látszik, kicsit zavar, de annyira nem vészes. Már rendeltem új fóliát, de még nem érkezett meg, szóval még a sérült fólia van a telefonon.

Anyám viszont ezt meglátta, azt hitte, hogy valaki elvette a telefonom és az törte be (mer' ugye teljesen valószínű, hogy én, a bulizni nem járó huszonéves, ilyen helyzetbe kerülök), hát fel kell jelenteni. Na mindegy, megmondtam neki, hogy semmi extra nem történt, csak leesett az ágyról, faggatott, hogy mi történt, mondom bealudtam, és reggel véletlen levertem (azt az egy méteres repülést nem részleteztem :D). Erre nekemállt veszekedni, hogy én nem becsülöm meg a dolgaimat, mit képzelek magamról, teljesen beteges vagyok, hogy telefonnal alszok. Meg lecseszett, hogy mi az, hogy már "megint" "ripityára törtem" a telefonom. (Az előző két telefonom se tört el, csak enyhén sérült a fólia, ennél komolyabb sose volt) Konkrétan az van, hogy hazajöttem, és valahányszor látja, hogy használom a telefonomat, megjegyzéseket tesz elég negatív hangnemben, hogy "szét van törve" a telefonom.

Miért kell ezen problémázni?

Jujj, lett egy repedés a fólián, borzasztó... Ráadásul amúgy is magamnak fizettem az összes telefonomat, ami valaha volt. Neki szerintem egészen mindegy kéne, hogy legyen.

2024. jún. 16. 12:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Ha te fizetted, akkor tényleg semmi köze hozzá.
2024. jún. 16. 13:02
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
Anyád súlyosan elmebeteg, ezért a jövőben már nagyon vigyázz vele!
2024. jún. 16. 13:10
 3/19 anonim ***** válasza:
95%

A fólia pont arra van, hogy védje a telefont. Szóval működik. Ahogy pl. a biciklis sisak meg az autós gyűrődő zóna is arra van, hogy szétmenjen, de az energiát elnyelve megvédje a benne lévőket.

Mondjuk az üvegfóliát személy szerint soha nem szerettem, pedig direkt strapatelefonom van (Ulefone).

2024. jún. 16. 13:21
 4/19 anonim ***** válasza:
8%
"nem vettem észre, hogy ott a telefon," - aha. De elotte felturtal mindent. Ugyes vagy! Hat nem csoda, ha anyad ki van akadva. ;-)
2024. jún. 16. 13:34
 5/19 anonim ***** válasza:
22%
Gondolom, az a baja, hogy vasárnap délután ilyen hülyeségeket találsz ki.
2024. jún. 16. 13:34
 6/19 A kérdező kommentje:
#4 Ki mondta, hogy feltúrtam mindent? Fekve nem is tudtam volna. Kb annyi volt, hogy a fejem körül lévő területet körbetapogattam. :D
2024. jún. 16. 13:37
 7/19 anonim ***** válasza:
77%
Gitár, tablet, akvárium, tv... Ma csak szélvédő és telefon. Kezdődnek a törős sztorik újra?
2024. jún. 16. 13:39
 8/19 anonim ***** válasza:
87%

Ha te fizeted és csak a fólia tört el, én sem értem, min akadt ki ennyire.

Türelmesen mondd le neki szerintem, hogy vigyázni szoktál az értékeidre, csak véletlen baleset történt. Szerencsére nem is lett nagy baja a telefonodnak, hiszen maga a kijelző nem sérült, csak az üvegfólia. Amit mellesleg azért vettél rá, mert előzékenyen igyekeztél megóvni magát az eszközt.

2024. jún. 16. 13:42
 9/19 anonim ***** válasza:
17%
Ugy latszik ocsi, annyira nem volt sikeres az a korbetapogatas, hogy a telefonodnak szarnya nott es a sikertelen veg miatt lett am botrany nem kicsi! ;-) :-D
2024. jún. 16. 13:42
 10/19 anonim ***** válasza:
6%

Ha te fizeted, nem jogos.

Ha ő fizeti, jogos.

2024. jún. 16. 14:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!