Apám dühében összetörte az autómat, amit mellesleg ő vásárolt nekem tavaly. Ilyen esetben mit lehet tenni?
Tegnap a kertünkben egy nagyon piti ügy miatt összeszólalkoztam édesapámmal, aki sajnos elég sokat szokott inni, és emiatt nem túl jó a kapcsolatunk. Odáig fajult a vita, hogy először trágár szavak kíséretében nagyobb kövekkel, majd az első keze ügyébe akadó tárggyal (lapát) elkezdte valósággal szétütni a kocsimat, kitörte az ablakokat, illetve a motorháztető erősen behorpadt.
Azt szeretném kérdezni, hogy olyan esetben lehet valamit is kezdeni ezzel az üggyel ha ezt az autót ő vette nekem tavaly ajándékba, amikor megkaptam a jogosítványomat? A papírjai az én nevemen vannak, viszont nem az én pénzemen vásároltam, ilyen esetben hová érdemes fordulni, rendőrség?
Egyetlen tanúm, aki látta ezt, az édesanyám, és ő is értetlenül áll a helyzet előtt.
Ez csak a z xy családtagom szétver ezt-azt troll.
Volt már autó, gitár, magnó, golfütő, ablak... stb. Nem unod még?
Ezért imádom ezt az oldalt gyerekek, itt nektek mindenki troll, mindenki kamu kérdező, vagy "cool story bro", vagy ha nem a szokásos dumát írjátok, akkor meg nekimentek a kérdezőnek, mert ugye itt magyarban mindenki mindent jobban tud fotelből, és tudja mit kéne csinálni.
Csak akkor mi a fenének válaszoltok egy-egy kérdésre?
Maradjunk annyiban, egyikünk sem tudja, hogy a kérdés kamu, vagy valódi.
Ha csupán trollkodik, a kérdező, akkor húzzon el a ......ba, és kívánom élje át ezt a szituációt.
Amennyiben valódi a történet, akkor adja el az autót -hiszen a nevén van- és azonnal költözzön el.
Elhagyta a nője, ezért egy téglával betörte a kocsi szélvédőjét.
Az azelőttiben a testvére kocsiját törte össze részegen.
Mindegy is, mert mind kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!