Apám dühében összetörte az autómat, amit mellesleg ő vásárolt nekem tavaly. Ilyen esetben mit lehet tenni?
Tegnap a kertünkben egy nagyon piti ügy miatt összeszólalkoztam édesapámmal, aki sajnos elég sokat szokott inni, és emiatt nem túl jó a kapcsolatunk. Odáig fajult a vita, hogy először trágár szavak kíséretében nagyobb kövekkel, majd az első keze ügyébe akadó tárggyal (lapát) elkezdte valósággal szétütni a kocsimat, kitörte az ablakokat, illetve a motorháztető erősen behorpadt.
Azt szeretném kérdezni, hogy olyan esetben lehet valamit is kezdeni ezzel az üggyel ha ezt az autót ő vette nekem tavaly ajándékba, amikor megkaptam a jogosítványomat? A papírjai az én nevemen vannak, viszont nem az én pénzemen vásároltam, ilyen esetben hová érdemes fordulni, rendőrség?
Egyetlen tanúm, aki látta ezt, az édesanyám, és ő is értetlenül áll a helyzet előtt.
Tök mindegy, hogy ő vette. A te tulajdonod, te fizeted a költségeit. Tehát szándékos károkozás.
Gondolom, felháborodott, hogy vitázol vele, amikor kocsit ajándékozott neked. Hálátlannak tart.
Rosszul tette, hogy nem uralkodott magán.
Ugyanis érdemtelenség okán az ajándék visszakövetelhető.
Ej, ej…
Amikor józan, akkor beszéljétek meg.
#4 Csak attól félek, hogy ebben az esetben sajnos édesanyámmal úgy repülnénk a házból, mint annak a rendje. Sosem volt egy rendes ember, akivel lehetett volna bármelyikünknek bármiben kompromisszumot kötni.
Csak anyagiakban segített, semmi másban soha, nem szeretnék anyámmal kézenfogva hajléktalan lenni.
Én összetörtem volna az egész embert. A kocsit meg felgyújtottam volna egye meg a pénzével eggyütt.
Ha nem tudsz fellépni a magad érdekében akkor egy lehetőség van mielőbb költözz.
Rendőrséget nem ajánlom mert ha akkor nem állítottad le akkor se fogod tudni ha neked megy.
#6 Nem hiszem, hogy egy 96-os F Astra szétveréséért lecsuknák, ebben az országban konkrét rablásokat meg lehet úszni sajnos.
#7 Nézd, ő tönkretette a napi közlekedési eszközömet teljesen, ez engem rosszabbul érintett, mintha engem vert volna meg. Egyébként egy kaparós sorsjegyen vesztünk össze. Ennyire kis dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!