Normális hogy a szüleim nem engednek irodába dolgozni, mert oda csak a k*rvák mennek?
Figyelt kérdés
Mert hogy ha én oda megyek és nem állok meg a főnöknek, akkor kirúgnak.júl. 6. 15:03
2/26 anonim válasza:
Igen, a ti családotokban ez a cégér, ezt hiszik. Így normális.
Amúgy pedig nem.
3/26 anonim válasza:
Anyádék ostoba, tanulatlan prolik, akiknek csak a munka, amit a két kezükkel csinálnak, igazam van? Mibe tudnék fogadni, hogy valami takarítónő-kőművessegéd párocska gyereke vagy..
4/26 anonim válasza:
Mondd meg anyukádéknak, hogy amit a Böbe nénitől hallanak, aki a Marcsitól szerezte az infót, kinek a mit tudom én már ki mondta, azt ne vegyék ennyire komolyan. Fogadok életükben még csak ilyen munkakör közelében sem voltak. Persze fordulhatnak elő ilyen esetek, hogy a főnök kikezd a titkárnővel/beosztottal, de ez nem állandó, nem jellemző minden munkahelyre.
5/26 anonim válasza:
"és nem állok meg a főnöknek"
Így a fedezésre váró állatokról beszélnek.
6/26 anonim válasza:
4.
Ráadásul irodai munkák nem csak főnök-titkárnő felállásban vannak.
Nekem pl. mindig női főnököm volt és pl. állami hivatalokban is irodai munka folyik, nem heteroszexuálisan túlfűtőtt légkörben, hiszen van ahol egy egész emeleten csak nők vannak.
A kérdező szülei buta prolik.
7/26 anonim válasza:
Egyébként sok irodai dolgozó is proli!!
8/26 anonim válasza:
Én olyan irodában dolgozom ahol a főnök nő és 80%-a nő kb... de érdekes felfogás...
9/26 anonim válasza:
Nem normális. Oda mész dolgozni, ahova akarsz. Nyilván volt már olyan, hogy a vezető szexuálisan bántalmazta az alkalmazottat, de én is irodában dolgoztam, a főnököm nő volt, és sok kollégám is. Barátnőm is dolgozott irodában, őt sem bántották soha.
10/26 anonim válasza:
Hova engednének? Csak mert a tehenészlánynak is van főnöke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!