Szerintetek normális, ha nem engednek el Wolt/Netpicér futárnak a szüleim? (biciklivel)
Nyáron egy vidéki városból fogok Budapestre költözni és amíg nem lesz fix munkahelyem addig ételfutár szeretnék lenni kerékpárral( attól most tekintsünk el,hogy nagyon hosszú a várólista és nincs helyem...tudok róla,pár hete jelentkeztem is már) és a fix munkahely mellett is csinálnám.
Világ életemben rengeteget bicikliztem, elég rutinosnak érzem magam. Autók között is,csúcsforgalomban is sokat tekertem. Ismerem Budapest közlekedését is,őrült módon vezetnek ott az emberek,de úgy gondolom, kellő óvatossággal plusz rutinnal nem lenne gond. Gyakran voltam ott mostanában.
Szerintetek jogos, hogy olyan ultimátumot adnak nekem, hogy csak akkor támogatnak ha nem leszek ételfutár,mert, hogy nagyon veszélyes?
Jó persze,mivel szükségem lesz az elején a szülői támogatásra így le kell mondanom az elképzeléseimről,csak nem tudom,hogy mennire reális egy 23 éves fiút ennyire félteni.
1-es ha jól látom megfogtad a lényeget és a szövegértelmezés is profin megy :D
2-es köszönöm a választ!
Sej Ribizli, megy a bicikli, ételfutár nem nagy karrier...
Figyu 23 vagyok én is de ez nem jo munka nezz vmi noramlis melot amugy si válallkozónak kell lenned a kata-t miből fizeted ha nem emgy a biznisz? Vmi normalis emlot nezzel tedd el a jogsit azzal futarkodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!