Szerintetek normális, ha nem engednek el Wolt/Netpicér futárnak a szüleim? (biciklivel)
Nyáron egy vidéki városból fogok Budapestre költözni és amíg nem lesz fix munkahelyem addig ételfutár szeretnék lenni kerékpárral( attól most tekintsünk el,hogy nagyon hosszú a várólista és nincs helyem...tudok róla,pár hete jelentkeztem is már) és a fix munkahely mellett is csinálnám.
Világ életemben rengeteget bicikliztem, elég rutinosnak érzem magam. Autók között is,csúcsforgalomban is sokat tekertem. Ismerem Budapest közlekedését is,őrült módon vezetnek ott az emberek,de úgy gondolom, kellő óvatossággal plusz rutinnal nem lenne gond. Gyakran voltam ott mostanában.
Szerintetek jogos, hogy olyan ultimátumot adnak nekem, hogy csak akkor támogatnak ha nem leszek ételfutár,mert, hogy nagyon veszélyes?
Jó persze,mivel szükségem lesz az elején a szülői támogatásra így le kell mondanom az elképzeléseimről,csak nem tudom,hogy mennire reális egy 23 éves fiút ennyire félteni.
Rendben,köszönön mindenkinek a választ, a tanácsokat megfogadom. Gyakran jártam Pestre igen,de azt anonim okokból megint csak nem szeretném leírni,hogy milyen okokból.
Illetve 19-es nek nagyon iagaza van, muszáj szabadulnom meg szükségem van új közegre. Minnél később lépném meg szerintem annál nehezebb lenne csak az elszakadás.
Sajnos tenyleg veszelyes bringaval... Nem csak a kozlekedes miatt, sok penz van nalad es nem is kell gettoban lenned ahhoz hogy egy kormos horda lerugjon a biciglirol es lenyulja a penzed. Ezen felul tenyleg para a legtobb uton, mert kb sehol sics kiepitve bicikliut csak par helyen es az is csak leginkabb felfestes az uttest szelen amit nem vesznek figyelembe es nem toldottak meg az utat szelteben, hogy oda is ferj rendesen.
A masik.. Nagyon keves a bringas a tobbi jarmuhoz kepest, ezert az autosok a nincsenek hozzaszokva a bringas akadalyhoz ami miatt sokkal gyakoribb a baleset. Plusz ott vannak a seggtitanok akiket emlitettek, hogy radhuzzak az autot... Van meg... nagy gondot okoznak a silany utak, mert a katyukat kerulgetned kell es azzal kacskaringosan haladsz ami csokkenti a mizgasod kuszamithatosagat es ujabb balesetforras.
Persze vannak vudeki kinezetu keruletek, de gondolom tobbsegeben itt akarnak dolgozni.
Olvastam bejegyzeseket, hogy akik Hollandiaban voltak cserediakok vagy eltek egy ideig azok atsziloktak a bringazasra es gondoltak majd itthon is nyomjak. Hazaertek es elso nap 3-szor majdnem elgazoltak oket es meggondoltak magukat... :D Mas az, hogy kirandulas gyanant vegiggurulsz a biztonsagosabb resteken, de a rendelesek ossze-vissza jaratnak... Ez tenyleg vestelyes. Nem hiaba ritka a cangas futar... Mondanam, hogy csinalj mitor vizsgat, de azokat meg a bringasoknal is jobban utaljak es azokat is folyton elutik...
Ohh meg sok sikert kivanok a koltozeshez es szerintem kifehezetten szep ha valaki ennyire ad a szulei velemenyere. Nyilvanvaloan szeretetbol ovjak a gyermekuket es a fiuk hizzaallasa kolcsonis szeretetet es tiszteletet tanusit szerintem nem meghunyaszkodo szolgalelkuseget...
Na sok sikert videki srac! =) Udv Büdipesten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!